TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Uwagi dot. działania forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41900)

Rocket 10.01.2009 14:58

Odp: Drobne uwagi

no własnie chcialam o to samo zapytac.

haughton 10.01.2009 18:09

Moja wina. Czyściłem Offtop i zamiast "Marudnika" otworzyłem omyłkowo ten z rozmowami z GG. Nie bijcie i wybaczcie. ;)

avenly 11.01.2009 11:03

ja mam takie pytanie, czy to normalne, że nie można dodawać do znajomych nowych użytkowników, którzy jeszcze nie przeszli tej 2 tygodniowej moderacji ?

zelkam 13.01.2009 17:16

Wow, w ogóle nikt ostatnio nie zakładał multikonta. Jak miło. Chyba przestaszyli się tej 2-tygodniowej aktywacji.

Odyn 13.01.2009 18:17

lub tez nie chce im sie zakladac 15 maili, poza tym lepiej nam idzie jakos wylapywanie teraz...

Alisha 13.01.2009 19:19

Ten Angel to nowy Admin?
Czemu go nie przedstawicie forum?! ;)

Angel 13.01.2009 20:46

Właśnie sam muszę się przedstawić w odpowiednim temacie, niestety.

vibratoria 13.01.2009 22:25

Nie widzę sensu zakładania oddzielnego wątku, a chciałabym poruszyć kwestię, która bardzo mnie zainteresowała.
Jak zapewne wiecie, pojawił się na naszym forum nowy administrator - Angel. Miałam przyjemność zadać mu pytanie na temat rang, które sam sobie przyznał.

Cytat:

Napisał vibratoria (Post 934691)
PS. Z tego co się orientuję rangi (czy tytuły) otrzymuje się podczas Forum Awards (lub jako nagrody w konkursach). Nie przypominam sobie abyś brał udział w wyżej wymienionych i zwyciężył. Zatem ponawiam pytanie. Na jakiej podstawie owe tytuły (rangi) zostały Ci przyznane? Kto Ci je przyznał?

I odpowiedź jaką otrzymałam:
Cytat:

Napisał Angel (Post 934697)
Administratorzy i modzi mają to do siebie, że zmiana tytułu to rzecz u nas dozwolona. Nie ma żadnej zasady - "admini i modzi nie mogą zmieniać sobie tytułów".

Istnieje bardzo ładny temat tutaj na temat rang oraz tego kto i za co je otrzymał. Jak widzicie Angel na liście jest nieobecny, a nawet członkowie grupy administrująco - moderujące brali udział w Forum Awards aby tytuły otrzymać.
Mam zatem pytanie o zasady sprawiedliwości i dobrego smaku. Dlaczego Eamane, Oaz, vivien i inni z załogi moderująco - administrującej, musieli brać udział w FA* aby rangi otrzymać, a nowy administrator, skoro tylko się pojawił przyznaje je sobie sam i to w momencie, kiedy nie zdążyliśmy go jeszcze poznać?
Chciałabym poznać waszą opinię na ten temat.

FA* = Forum Awards

Angel 13.01.2009 22:28

1. Nie przyznałem ich sobie sam, bo na dzień dzisiejszy nie posiadam wszystkich praw admina.
2. Nigdy nie orientowałem sie, że ów konkurs jest - jeżeli to nie będzie pasowało reszcie teamu i użytkownikom - jakiś admin będzie mógł mi przywrócić dawną podstawową rangę.

vibratoria 13.01.2009 22:41

1. Kto zatem?

I dlaczego
Cytat:

Napisał Angel (Post 934715)
Nie przyznałem ich sobie sam, bo na dzień dzisiejszy nie posiadam wszystkich praw admina.
(...) jakiś admin będzie mógł mi przywrócić dawną podstawową rangę.

Oraz
Cytat:

(...)czy nie chcą moich tytułów i jakby co to przywróce sobie "Administrator", bleh.
stąd.

Wiem, że strasznie wsiadłam na temat, ale nie lubię niesprawiedliwości i nie lubię jak ktoś usiłuje oszukiwać. I nie ma znaczenia, czy jest to administrator, moderator czy legolas.
Nie chciałabym tutaj nikogo o nic oskarżać. Jestem po prostu ciekawa. Kto i na jakiej podstawie przyznaje rangi?
Może powinien pojawić się dodatkowy punkt regulaminu o tym traktujący, żeby takie wszędobylskie czepialskie jak ja przestały się czepiać.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:21.