TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Czas Wolny - Wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42134)

Łezka 21.03.2010 23:00

Odp: Wrażenia z gry

Ja oceniam ten dodatek 10/10 pkt. Mnie w pełni uszczęśliwiło hobby, zainteresowania i nowości wprowadzone przez twórców w tej części gry. Szczególnie spasowały mi zajęcia ręczne, np. szycie, rzeźbienie...

Kirix 23.06.2010 12:35

Mi się bardzo ten dodatek podoba. Daję 10/10 . :)

Nie lubie jak moi Simowie mają ' majsterkowanie' bo tylko można wannę ulepszać i auto remontować ;/ Gdybym już musiała zostać skazana na to hobby to co Sim może jeszcze innego robić , aby rozwijać swoje umiejętność? [ mam na mysli , co mógłby ulepszać , budować ]

Sherlock 23.06.2010 15:36

Uwielbiam ten dodatek ^^ Nie mogę się teraz bez niego obejść, bo przydaje się koło garncarskie czy maszyna do szycia ;)
Dochodzi też wiele opcji, kariery, korzyści z aspiracji, a także to całe hobby ;)
Jest też auto, i w ogóle ;)

Super!

Emil96 26.06.2010 10:02

7/10 gra trochę niedopracowana i droga na szczyt hobby jest mało ciekawa ale reszta jest okej

Nessyy 26.08.2010 13:55

9/10 - bardzo mi się podoba, dopracowana, sporo nowych ubrań, fryzur, dużo atrakcji i naprawdę wiele zainteresowań do wyboru. Minus to trochę ograniczone opcje rozwoju zainteresowania:
- punkty ciągle spadają
- (nie można w kółko siedzieć przy danym przedmiocie i rozwijać hobby, to nudne!)

Miku-Chan 30.08.2010 09:37

Ja dam 10/10 fajny dodatek pomaga w życiu simów nie trzeba latać po całym domu i szukać gdzie to sim zostawił rachunek albo tak samo z resztkami.. nie trzeba codziennie gotować i można zostawić dziecko z niańką która nic nie robi to po prostu bierze się resztki i problem z głowy. Po za tym jest wiele zajęć na cały dzień szczególnie na weekendy. Nowe obrania i prace tez są super jak dla mnie to ten dodatek świetny!

Chees 30.08.2010 21:20

9/10 Pierwszy dodatek jaki kupiłam. Według mnie znacznie urozmaica grę, chociaż może nie tak jak np. Osiedlowe życie. Z resztkami faktycznie jest fajnie, po prostu chowamy jedzenie do lodówki i następnego dnia mamy obiad z głowy. Bardzo lubię maszynę do szycia, wyroby simek można ustawiać/zawieszać w domu. Nowe kariery są jak dla mnie genialne.

rudzielec 08.09.2010 22:53

dodatek jest świetny!
urozmaica życie simów, już nie siedzą przed TV lub kompem, mogą majsterkować, szyć, uczyć się baletu lub po prostu wyjść na spacer :)
to jest po prostu świetne!
daję 10/10!

ennjoy 31.12.2010 18:20

ja daje 8\10 , za interakcję i nowe obiekty.

Candle 24.01.2011 14:54

Cytat:

Napisał Ameba (Post 1352207)
Nie kupiłem tego dodatku (choć mogłem, w dodatku za 30 zeta bo swego czasu była promocja na wszystkie Simsy w Empiku) bo czytałem recenzje, że ogólnie mało zmienia. Wolę coś znacznie bardziej zajmującego jak dodatki Osiedlowe Życie lub Podróże.

Czas wolny wiele zmienia. Wprowadza wiele nowych, ciekawych interakcji i oczywiście hobby. Jest również wiele nowych obiektów.
10/10 zasłużone w 100%. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:58.