![]() |
Odp: .::Najlepsza::aspiracja::.
Popularność
|
Haha.. Apetyt na smażony ser xD.
Ale tak serio to albo zdobywanie wiedzy, albo tworzenie rodziny :D |
Ranking od najczęściej używanych aspiracji do najmniej:
1.RODZINA!!!-uwielbiam to wystarczy zajść simką w ciąże (u mnie ZAWSZE zachodzi w ciąże!) zablokować pragnienie i poczekać pare dni. Lubie też widok rzygającej babki :D 2.Romansowanie-moja młodsza córka Amanda odziedziczyła to po ojcu-znanym wszystkim dobrze Don Lotario 3.Bogactwo-daje biznesmenom :) 4.Wiedza-chcą się uczyć (simowie z tą aspiracją to głuptoki) 5.SER!!!-fajne pragnienia 6.przyjemności-nie lubię 7.popularność-nie cierpię! Ciągle przyjęcia i wogóle beznadziejnie |
Pragnienie założenia rodziny jest według mnie najlepszą aspiracją.
|
Rodzina lub wiedza. Najłatwiejsze.
|
Zwykle wybieram pragnienie stworzenia rodziny. Lubię wychowywać małe simy, patrzeć jak idą na studnia, zakochują się, pobierają i mają dzieci. I później wszystko od nowa :D Popularność i naukę też czasem też wybieram, bo to całkiem fajne aspiracje. Najrzadziej daję pragnienie romansowania, bogactwo i pragnienie przyjemności oraz tę wielką miłość do sera ( niedawno dałam te pragnienie jednej simce i trochę żałuję ).
|
Zwykle wybieram aspirację stworzenia rodziny, rzadziej zdobywania wiedzy czy bogactwa.
|
rodzina, uwielbiam ich mnożyć (:
w którym dodatku dochodzi ten ser? o.o |
Ja wybrałem Apetyt na smażony ser,choć w grze wybieram czasami Poszukiwanie przyjemności
|
ja wybieram zwykle pragnienie zdobywania wiedzy albo romansowania
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18. |