![]() |
Odp: Apartment Life, kolejny dodatek do gry!
Kupię na pewno. :D
Zapowiada się fajny, ciekawy. :D |
jak cos to te simsy sie nazywają osiedlowe zycie juz sie nie moge doczkeac kiedy bedą
|
Heh, czyli jednak wyjdzie 'Magia" do simsów. Jest częścią osiedlowego życia, na screenach w linkach w newsie na stronie www.thesims.pl dobrze widac kociołki, zamek, i jednoznaczne znaczki magii, oraz coś w rodzaju texturki wiedźmy (prawdopodobnie KOLEJNY SIM DZIWOLĄG^^)
|
:| magia?
ALE PO CO ?! Czemu Maxis kopiuje pomysły ze starego dodatku do The Sims 1? Nie mogą wymyślić czegoś nowego i "świeżego"? Niby gra miała być symulatorem realnego życia -.- Na 100% nie kupię (ale jak nie kupię to będę miał brak w kolekcji xD, będzie ciężka decyzja) |
A ja uważam, że magia to może być ciekawy pomysł. Pamiętam, że z Abrakadabry najbardziej podobały mi się pojedynki na tych takich kamieniach, super byłoby zobaczyć coś podobnego w 3D :)
I jeszcze coś: http://simparool.nl/three/wp-content.../13%20copy.jpg Wibrujące łóżko!!! ZNOWU! xD |
boze wibrujace łóżko XD. skoro az tak im brakuje inwencji twórczej mogliby wydać mini packa "najfajniejsze przedmioty z jedynki w 3D" i przestać się ośmieszać.
|
Wibrujące łóżko? Zle mi się kojarzy ...
Mogli zrobić dodatek w rodzaju "Gwiazdy" z jedynki, byłoby na pewno lepiej xD |
Myślałem że sobie jaja robią z tą magią! :O
Szkoda że nie działa ta strona simpatrool.nl, bo nie widziałem fotki tego łóżka :P Racja z tym "The Best of TS1", nawet sama okładka natychmiast przywodzi na myśl pierwszą serię ze względu na te krateczki z simami w tle (właściwie cieniami simów)... To było charakterystyczne w każdej okładce TS ;) |
http://www.youtube.com/watch?v=3R2xj-lHxtY filmik z wibrującym łóżkiem :)
|
Śmiem marudzić, coś słabe te wibracje xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:35. |