TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43158)

Ilonaaa-93 03.12.2008 15:24

Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda

ja mam wszystkie simsy oryginalne, bo piraty psują grę i są nielegalne, nie chcę mieć zepsutego kompa

JBronkar 03.12.2008 15:30

jasne zgadzam się z Ilonaaa-93
Mam wszystkie dodatki. ;P

zelkam 03.12.2008 15:59

Ja też, kiedyś miałam simsy bez płytki :O , ale byłam wtedy mała i nie wiedziałam, że to piractwo, w ogóle nie wiedziałam, co to piractwo.

Teraz all orginalne.

Podstawa- najpierw kupiona przez babcię, pożyczyłam koleżance, połamała CD1 i kupiła wersję DVD
Na studiach- pożyczone od kolezanki tylko do zainstalowania
Nocne życie- kupione za własną kasę
Własny biznes- tak jak przy na studiach
zwierzaki- mikołajki
4 pory roku- jak przy NS i WB
podróże- mikołaj przyniósł :D
czas wolny- prezencik od mamy
osiedlowe życie- własna kasa.

Wampirencja 04.12.2008 13:35

A ja mam po kolei najpierw piraty, a potem oryginalne części :)

Zawsze ściągam żeby pograć kilka dni i sprawdzić, czydodatek mi się podoba i czy warto w ogóle kupować. PRzyznam szczerze, że granie w simy bez płytek jest wygodniejsze, bo gra mi się nigdy nie wyłącza - często mam błędy, że płytka się zacięła ^^" Besides, w niektórych grach oryginalnych, jeżeli potrafię, robię obrazy płyty, bo wtedy śmiga o wiele lepiej

Ze dwa tygodnie temu czy 3 ściągnęłam sobie Osiedlowe życie i Czas Wolny - 3 dni temu kupiłam sobie Osiedlowe Życie tylko, poprzednią część pożyczyłam od kolegi bo pieniędzy mi szkoda, ale na bazie przedmiotów z tej części jest kilka cudownych przedmiotów przerobionych :)

Plus! Przez długi czas (ponad rok pewnie jak nei dłużej) miałam nielegalny "Własny Biznes" z prostej przyczyny - płyta mi pękła od razu po włożeniu do komputera, a Empik odmówił zwrotu pieniędzy czy wymiany płyty - tak samo EA Polska, ponieważ nie miałam paragonu. Więc się wypięłam i stwierdziłam, że drugi raz nie płacę. Koniec końców dostałam na mikołajki rok temu

Więc na chwilę obecną mam wszystkie dodatki oryginalne, chociaż Wolny Czas pożyczony. Packi z przedmiotami dostaję od siostry z pracy za darmo, ale mam tylko 2 zainstalowane bo reszta to marnowanie miejsca ;]

Shana 06.12.2008 11:11

Ja mam wszystkie piraty xD ale wszystko mi dobrze chodzi

Gigaman 06.12.2008 12:04

Połowicznie. Nieoryginalne mam Petsy i Nightlife, czyli powtórki z pierwszej części. Doszedłem do wniosku skoro mam oryginalne Randkę i Zwierzaki z jedynki to nie za bardzo chcę kupować to samo.

fajniutka 16.12.2008 15:36

ja mialam pirata, ale usunelam i czekam, bo mam nadzieje, ze pod choinke dostane podstawe i CPR, bo o to prosilam:)

Iminashi 16.12.2008 19:08

a ja nie wiem jak się gra w piraty :p
na pewno okropnie, bo cały czas jak grasz to kradniesz kogoś pomysł i używasz go bez jego pozwolenia...
błe, poza tym jakby ktoś mnie okradł (nie mówie że okradnie :P ) to tak głupio byloby współpracować z kimś, kto nie zdaje sobie sprawy, że oszukujesz go...

Swampfire 17.12.2008 09:51

Mam oryginał, dostałem.

Ptyś 30.12.2008 10:31

Posiadam oryginalną grę The sims 2,którą dostałam od babci.:]
Tak samo jak i inne dodatki do tej gry.
Niektóre pożyczałam od koleżanki,żeby zainstalować.
Nie mam ''piratów''.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:12.