|  | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D wogole to zauwazylam ze wszyscy tu jak baloniki | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D powiedzmy ze kolorowe bo nie mam zamiaru sie klocic ;] | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D a czy ktos tu wspominal o temacie-legendzie "wyjezdzam do USA do Londynu" autorstwa niejakiego Binka oraz o riposcie Bruna "z taka orientacja w terenie to ty trafisz na Sri-lankę"? kto pamieta? | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D heh ja pamiętam. On chyba brzmiał "Wyjezdzam do USA a konkretnie do Londynu". Zdaje się wygrał jedne Awards. | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D wygrał, na najbardziej naiwnego usera, ktory to tytul pocatkowo brzmiał "głupi" ale z uwagi na obrazliwy wydzwiek zmieniono :D | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D Ahaha i pamiętam FS-y  xD "Niech pani stanie" "tej nocy przespała się z dziećmi" i kultowy tytuł dla każdego "Porywacze". Tęskno mi za nim :D I pamiętam te nieco nowsze dzieje z fanklubem Winklusa :D I pamiętam stary nick Eamane :D | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D pamietam ze jak tu przyszlam to akurat Ea miala bana, razem z niejakim galazkiem i edeta koudou (?) | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D Nie pamiętam szczerze :d Wtedy to były moje poczatki na forum - 4 lata temu cos w ten deseń ; p Zaczynałam z nickiem Oazowiczka i  w tym roku przeszłam na Oazis. A ty byłaś tinka2004 ! :D | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D wyciagamy mroczna przeszlosc, ahahaha ej masz cos do mejgo starego nicka?=/ | 
| 
 Odp: Powspominajmy ;D Niee ;d Był tak boski jak obecny szatanie ty mój ;d Pamiętacie pierwszy boom z RPG ? Elve Mai | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:38. |