![]() |
Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa
Cytat:
Skoro masz jednak manię "Muszę to mieć! Bo wykituję jak nie będę miała tego dodatku" no to trudno. Ja bym chciała, żeby było coś związanego z kreskówkami xP Jakieś atomówki xD Nie, ale na serio. "The Sims 2: Kreskówkowe życie" xP albo coś z mitami, komedia ;) a ogólnie to coś takiego super |
Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa
|
Cytat:
|
A ja wam w ogóle powiem, że nie chcę żadnych dodatków takich jak minipacki, i tak tego nie kupuję i uważam że są beznadziejne.
|
W sumie racja, bo takie rzeczy możemy pościągać sobie z neta. Ale popatrzmy na to z innej perspektywy: takie mini-packi są bardzo przydatne dla osób, które internetu nie posiadają, albo poprostu wolą nie ryzykować i instalują dodatki tylko te od Maxisa. Wtedy to idealne rozwiązanie - zawsze mają jakieś urozmaicenie a i ryzyka nie ma, że gra się zawiesi bądź skopie na amen.
|
helena ma racje...w moim przypadku jest tak ze ja w ogóle ostatnio nei sciągam z neta dodatkow ( wczesniej tak - teraz juz nie ) ale mam na plytce dodatki z gazety. bylo kilka wydan własnie z dodatkami do simsow...To mi wystarczy w zupełności:)
|
Minipack z akcesoriami wiejskimi. Mogłaby być też oddzielna nakładka na TS 2 Zwierzaki pozwalająca na hodowlę zwierząt taki jak śwniki, krówki, kórki...
|
Ja już nie chcę zestawów z akcesoriami. Chcę The Sims 3 :D
|
Odp: Wymarzone dodatki
Wrzystko co najlepsze oklepane...więc napisze że zgadzam się z innymi.Ale do The Sims 2 Biznes chciałam mieć telefony komórkowe...ale takie prawdziwe a nie takie dziecinne ja teraz mają,:P i chciałabym mieć taką opcje przy robieniu obiadu że(nie chodzi mi o sałatke szefa kuchni,taką zielona...jakby ktos...) można zrobić sałatke np.ogórkową,z sosem winegre,zwykła,z kurczakiem.:) I oczywiście chciałabym jak ktos (napisal juz) The Sims 2 Fantasty(albo Final Fantasty:D) że są tam smoki,elfy,jednorożce,małe pojedynki na czary.Może jeszcze dodam że chce The Sims 2 Safari(nie wiem czy było) mogły by być tam słonie,żyrafy,lwy,nosorożce,gepardy,małpy...
|
Tak będą jeszcze 2 akcesoria. A ja nie mam żadnych wymarzonych akcesorii.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:04. |