![]() |
Odp: Z kodami czy bez?
Kod na cenzurę nie działa od Nocnego Życia. jak komuś bardzo zależy na usunięciu cenzury to może pobrać prosty mod SeeThem 2 ;)
A kod na poprawę nastroju powinien działać od WB i w nowszych dodatkach. Co do kodów to maxmotives używam rzadko, ale staram się ograniczyć do minimum ;) Z kodów na kasę to tylko kaching, jednak tylko w krytycznych sytuacjach :P Poza tym to często używam BoolProp testingcheatsenabled true oraz mój ulubiony kod, czyli ten na stawianie mebli poza siatką :) |
ja używam maxmotives i moveobjects on, staram się nie używać boolpropa, chyba że tego do robienia garażu podziemnego :)
|
maxmotives nie działa w podstawie simów, a na cenzure nie działa w nocne życie i w nowszych
|
ja korzystam z boolpropa i motherlode. Z boolpropa do poprawiania humoru, a bez motherlode czasami gram, ale i tak w końcu go używam, bo jakoś bez niego nie umiem grac.
|
do poprawy humory lepiej używać maxmotives
|
No cóż, gdy grałam w TS2 to muszę się przyznać, że bez kodów nie miałam cierpliwości. Oczywiście używałam podstawowych kodów czyli mothelode, mamotives, moveObjects, familyfunds, boolpropów i testingów.
|
Ja kiedyś nie używałem żadnych kodów a teraz używam tylko motherlode bo bez kodów nie mam za bardzo cierpliwości
|
Używam, praktycznie zawsze :P
Głównie motherlode, maxmotives i moveObjects, ale zdarza się, że używam boolPropa, jednak rzadko. |
Ja czasami gram z kodami, ale jak już to korzystam tylko z motherlode.
|
To zależy w jakiej rodzinie, ale najczęściej motherlode,a najrzadziej boolProp.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:42. |