![]() |
Odp: Więzienne melodie
Dziękuję wszystkim : )
Odcinek 4 w przygotowaniu. |
Więzienne melodie :D
Po pierwsze, świetne zdjęcia. Po drugie, fajnie napisane. Po trzecie, dobrze że to nie łzawe pierdoły, jak to pięknie powiedziałaś w ocenie mojego 'dzieła' :] No wiessz, wszystkiego to ja nie przeczytałam, może gdzieś się pojawiły (szczerze, wątpię). To 'trójautorskie' fotostory jestfaajnee, szczególnie ze względu na 3 autorów. >Chociaż wiem, że "zarys" tworzy Bjork, ładnie oprawia to Ellie i dopełnia fotkami cassant (czemu cały czas wydawało mi się, że courtestan?)< |
Ogólnie wszystkie odcinki jak dotąd bardzo mi się podobały. Tylko ten ostatni odcinek wydaje mi się jakiś nudny. Fakt, że ona została tą gwiazdką, słyszała tamten śmiech kobiety, ale to jak dla mnie troszki za mało ;)Myślałam że będzie więcej akcji ale trudno źle myślałam :P Co do Nicka to też mam takie przypuszczenia, że ją zdradza, bo w sumie to ich znajomość zaczęła się bardzo szybko i zostali parą po kilku tygodniach.
Zdjęcia bardzo mi się podobają, ogólna fabuła też - no wszystko po kolei mi sie podoba ^^ Moja ocenka 8,5/10 Życzę duużo weny twórczej ;) pozdrawiam Odessa ;) (wcześniej Ajeczka13) |
Dzięki, Dajka i Ajeczka (sorry, Odessa).
Odcinek 4 wklei cassant - jak zrobi zdjecia, bo bjork już zaakceptowała odcinek xD Pozdrawiam. Przepraszam za opóźnienie, niestety nie wiemy kiedy pojawi się odcinek - mamy nadzieję, że niedługo. |
No my też mamy nadzieję, bo to się nieco już przeciąga....
|
wiem, ale niestety Ola nie ma czasu na zdjęcia i, wierz mi, ani ja, ani ona, ani bjork nie jesteśmy zadowolone z tego powodu i wszystkie chciałybyśmy juz obejrzec opinie.
life ;[ |
Prawie miesiąc od ostatniego odcinka.
Ale cóż- rozumiem was. Czekaliśmy już miesiąc, to te pare (miejmy nadzieje) dni wytrzymiemy. Pozdrawiam całą ekipę :P |
Super !!
; P Kiedy następny Odcinek świetny Czekam na następny Nic dodać, nic ująć |
10/10 i chyba wiem za co siedzi w więzieniu
|
Dziękuję.
Otrzymałam informację, ze cassant zaraz zrobi zdjęcia, więc... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:05. |