![]() |
Odp: Zaufaj Magii
Nie sądzę, żeby autorka prędko Wam opowiedziała- od dłuższego czasu nie ma jej na forum...
|
A szkoda, że jej nie ma, bo bardzo fajnie pisze...
|
muszę zadzwonić do tej mojej kuzyneczki i na nią nakrzyczeć żeby znowu zaczęła pisać xD
a powiem, że mówiła mi jakie ma być zakończenie tego FS i naprawdę super wymyślła :) |
to czekam aż na nią nakrzyczysz i mam nadzieje że zrobisz to tak że Cie posłucha xD
|
miśka jeszcze na mnie nie nakrzyczała ale na razie nie trzeba.
Muszę szczerze przyznać, że cieszy mnie, że tyle osób czeka na odcinek. No cóż, gupio mi ale trochę sie ostatnio u mnie w życiu działo. Wyjazdy na zawody narciarskie, nadrabianie zaległości w szkole. No i zaniedbalam trochę moje FS, nie mówiąc już o simsach. Odcinek, mam nadzieję, pojawi sie jutro. Mam już całą fabułę zaplanowaną. Mało tego. Drugą serie zaczęłam :) Dziękuję za cierpliwość i mam nadzieję że nadal bedziecie lubić moje FS. :) |
DRUGA SERIA?! :O
O jaaa, ciekawość we mnie wzbiera :) Ale póki co skończ pierwszą! ;) Czekam (chyba nie muszę mówić, że z niecierpliwością!) na odcinek! |
Bardzo sie zaczytałam w twoim fotostory i tez z utęsknieniem czekam na kolejny odcinek ,edycje ,sezon czy coś tam :D
|
Laleczko i znowu nie ma odcinka :(
Nie dobra jesteś, że każesz nam tak czekać :( |
dokładnie my sie juz niecierpliwimy ;)
|
Ok. Zapewniłam, a nie dałam. Obiecanki-cacanki jak to się mówi :P. Ale już nie będę was denerwować i drażnić waszej cierpliwości. Daje odcinek. Trochę krótki i dziwnie napisany ale i tak dam :D. Przypominam o pewnym odcinku, przez którego bohaterowie nie mogli wyruszyć w podróż. Żeby nie było, że pisze ni z gruchy, ni z pietruchy :)
Odcinek IX "Spotkanie z nową" [IMG]http://i39.************/29za6xf.jpg[/IMG] Po dniu pełnym wątpliwości, czasami żalu, niepokoju i niepewności, Elle nareszcie czuła się szczęśliwa. W łóżeczku leżała mała istotka. W jej błękitnych oczach Elle zauważyła ufność i wiarę, że będzie dobrze. Że obie sobie poradzą w nowym świecie. Świecie choć bardziej interesującym, to znacznie bardziej niebezpiecznym. Wszystkie wątpliwości zostały rozwiane. Anne nigdy nie lubiła dzieci. Były dla niej przeszkodą w wygodnym życiu. Teraz ta przeszkodą zostanie usunięta. - Może jednak chcesz zobaczyć matkę?- zapytała Elle z czułością swoją młodszą siostrę. Fenne opowiadała jej, że zawsze brakowało jej matki, pomimo, że jej nie znała. A może nie warto robić tego małej? Może lepiej, żeby wychowała się normalnie? Tak właśnie myślała. Ale to już przeszłość. Temu dziecku jest co innego pisane. *** [IMG]http://i39.************/1p87ma.jpg[/IMG] 7:15. Anne wydziera się na cały dom. Szybka ewakuacja, telefon do szkoły Elle, z prośbą o zwolnienie. Steven upuszcza kluczyki, a następnie szuka je w śniegu. Anne wykrzykuje obelgi. Elle jest pełna wątpliwości. 7:50. Są w szpitalu. Położna uspokaja Anne, która żąda natychmiastowej cesarki. Okazuje się to zbędne. 8:08. Na świat przychodzi nowe dziecko. Anne zaprzecza, że widok całego we krwi noworodka jest wspaniałym przeżyciem i odwraca twarz. Położna rezygnuje z pogawędki z tak krnąbrną pacjentką. *** [IMG]http://i43.************/s2qxx5.jpg[/IMG] - Jesteś pewna? - Nie. - Chcesz tego? - Nie wiem. - Co robimy? - To co trzeba... - Ręce ci się trzęsą- zauważa Riven. - Wiem. - Na pewno? - Tak. - Pamiętasz słowa? - Tak. Riven? - Co? - Nie zadawaj więcej pytań. - Dobrze. *** [IMG]http://i39.************/oa1z4h.jpg[/IMG] - Jak to nie ma mojego dziecka?!?! - Proszę się nie denerwować, pani córki zagubiły się pewnie w szpitalu. Przy takiej ilości korytarzy, to bardzo prawdopodobne. - Co! Ale..to..znaczy..Elle też nie ma?!?! - To pani nie wiedziała? EDIT: Chciałabym jeszcze załączyć specjalne przeprosiny dla Teo, która wydała mi się bardzo zasmucona. Dzięki za stałe odwiedziny i takie tam :P Laleczka |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:27. |