![]() |
Odp: Myślę o kupnie OŻ - pytania
ja nie żałuję ;) moim zdaniem świetny dodatek, wrażenie zrobiły na mnie kręcone schody i te apartamenty :P wkurza mnie tylko, że w apartamentach bez kodów nie da się wbudować kominka :/ a domy jednorodzinne z Jaskini Pokrzyku też są całkiem fajne ;) Według mnie naprawdę warto kupić.
|
Popieram Shade, same dobre wrażenia :)
|
The Sims 2 Osiedlowe Życie to same pozytywy :). Polecam kupno, bo do niedawna sama nie miałam, a teraz jestem zachwycona. Możliwość zdobycia przez naszych simów wielu przyjaciół i długotrwałych przyjaźni, co ułatwia awanse, jest bardzo przydatna xD. Ponadto, można poprosić sąsiadów o pomoc w popilnowaniu dzieci. Świetna, nowoczesna okolica jest świetna, dużo modnych ubrań i kilka superanckich fryzur, wiele ciekawych obiektów do mieszkań itp. :)
|
Tak, tak zgadzam się z przedmówcami, ale jednak mnie największą radość sprawiło w tym dodatku możliwość magii.
|
możliwość magii, a przede wszystkim - jak wskazuje tytuł - możliwość mieszkania w apartamentach. kręcone schody to cudo ;) podobają mi się również nowe zabawki ogrodowe dla dzieci, m.in. wieża, karuzela, zjeżdżalnia... i ogólnie dodatek jest wart swojej ceny, więc zachęcam :)
|
Mnie akurat magia nie ciekawi, ale jak to ujęła Truskawa :D możliwość mieszkania w apartamentach jest kusząca, denerwują mnie tylko sąsiedzi, którzy przychodzą bez zaproszenia.
|
Cytat:
|
a mnie w tym wkurza, ze nie moge mieszkac w duzych apartamantach, bo gra tak zamula ze az sie chce plakac >_>
magikow jeszcze nie udalo mi sie spotkac i nie wiem czy to takie fajne o_0 |
Tak, dokładnie tak jak emiko.
|
Björk, można, ale gdy przyjedzie straż pożarna, czy coś..
Sama nie wiem. Czarownice możecie spotkac np w parku, dobre tak nad ranem, a zle w nocy :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:35. |