![]() |
Odp: Młodzieżowy styl czy moda H&M
tez polecam mlodziezowy styl. gram glownie w domu [parcele domowe] i rzadko wychodze na spacerki moimi simami na miasto i dlatego h&m w ogole nie potrzebuje. poza tym tandetne ubrania
|
A ja jednak H&M:
po pierwsze - nowe sklepy po drugie - ubrania, itp. po trzecie - kocham ten sklep.!! Zresztą ja aż tak nie przepadam, za MS, nie podoba mi się, może dlatego, że mało z niego korzystam :| |
Cóż... :)
Ja kupiłam H&M oraz Teen Style. H&M - dobre dla simów lubiących modę i spędzają dużo czasu na mieście. Teen Style - wreszcie sypialnia nastolatka różni się od sypialni rodzica. Jeśli chodzi o mnie...spodziewałam się w h&m lepszy ciuszków...lecz nie są takie złe (lepsze niż ciuszki z Teen Style) , lecz w Teen Style są super akcesoria domowe ;] Ja polecam i to , i to ;] :D |
Moda z H&M jest badziewna... a Młodzieżowy styl jest fajny.. wkońcu koniec z nudnymi sypialniami!
|
Odp: Najlepszy mini pack
Moda z H&M. Zdecydowanie. Najciekawsze ubrania, chyba też kilka fryzur xD I sklepy H&M. To jest najlepsze na całym świecie :D
|
Odp: Najlepszy mini pack
Ja czekam na dodatek: Styl Kuchni i Łazienki - Wystrój Wnętrz - Akcesoria.
I myśle, że to będzie najlepszy Mini Pack. http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=40957 <--- Tu jest kilka wiadomości dla tych, którzy nie wiedzą nic o tym doatku :) Ps. Z tych najlepszy jest: 1. Młodzieżowy Styl 2. Moda z H&M |
Odp: Które akcesoria są najlepsze?
Ja się z wami nie zgadzam, bo uważam że najfajniejsze są akcesoria młodzieżowy styl.
|
...Ja uważam że najlepszym dodatkiem jest "impreza"...
|
1. Styl Kuchni i Łazienki - Jak wyjdzie. (A wyjdzie na pewno)
2. Młodzieżowy Styl 3. Szyk i Elegancja 4. Moda z H&M 5. Impreza!, Rodzinna Rozrywka 6. Na Święta. Ale ogólnie wszystkie są super! |
Moda z H&M. Wiele nowych możliwości. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:38. |