![]() |
Odp: Spełnione cele życiowe
Zależy jaki to cel bo jeżeli coś z karierą to nie chce mi się ciągle rozwijać logiki i kondycji xD ale jeżeli mieć 20 kochanków to czemu nie wydaje się proste i chyba takie jest jak w kilka minut małżeństwo już jest xD
|
Ja staram się spełniać cele życiowe :) Nie zawsze mi się udaje, ale próbuję :)
|
Cytat:
Moja simka też tak miała (tzn. chciała mieć 10 dzieci). A to nie dochodzi w jakimś z dodatków? Ja nie mam żadnych dodatków. A i jak rozpoznać, że to cel życiowy skoro jest w zwykłych pragnieniach? |
Celów życiowych nie ma w podstawie.
By sprawdzić musisz najechać na ten słupek z nastrojem (tzn. obok pragnień, po lewej) powinien pojawić się dymek, i tam masz napisane jaki ma cel. Widać twoja simka po prostu miała bardzo "mocne" pragnienie. |
thx zelkam
A w jakim dodatku dochodzą cele życiowe? |
mi doszły chyba w podróżach, ^^.
|
Hm, szukałam w internecie i w kilku miejscach (tam gdzie sprawdzałam) pisze, że w Na Studiach już dochodzą :>
|
może, ale ja nie zauważyłam, bo NS mi same nie działały, dopiero po zainstalowaniu Podróże (:.
|
ZAWSZe staram się wypełnić cele życiowe. Wyobrażam sobie, co czują simowie, gdy osiągną to, czego najbardziej pragną, i to taka motywacja do spełniania celi^^ Tak też zagłosowałem w ankiecie ;)
|
Ja tam raczej nie spełniam, bo co mi właściwie z tej platyny? :P Wolę się skupić na innych rzeczach.
No... Kilka razy spełniłam, kiedy to moje simy miały aspirację: Zjeść (chyba) 1000 tostów z serem. To akurat było proste, więc co mi tam. C: A poza tym mam sentyment do tostów, więc jak mogłabym tego nie spełnić...? I to tyle z moich spełnionych celów życiowych. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:53. |