![]() |
Odp: Simy by Aya :}
Facet boski bez dwóch zdań, świetny zarys szczęki, bardzo męski no i ogół na duży plus. Wszyscy wiemy jak trudno zrobić męskiego mężczyznę w TS2 Tobie się to udało. Brawo
Pandora natomiast jest totalnie nieudaną pomyłką...według mnie jest tragiczna i nawet nie oryginalna. te brwi (fuj) kształt nosa (bleh...) kształt ust i oczy sa jak dla mnie nie do przyjęcia. Starałaś się za bardzo moim zdaniem. |
Nie będę oryginalna i napiszę, że mnie również podoba się sim, naprawdę super :)
Ma w sobie niezwykły urok i magię spojrzenia... Jeśli chodzi o simkę to niestety nie jest w moim stylu, pomijając fakt, że jest bardzo nierealistyczna to jeszcze ten nieukształtowany nos. Kolor brwi i ust pozostawię bez komentarza. |
Podobają mi się Twoje simy...Są takie jakby z kosmosu...takie inne, te kolorowe włosy z dobrym połączeniem wyglądają wspaniale!Co do tego kosmosu to był komplement bo to właśnie sprawia, że są bardzo oryginalne ;) Pozdr.
|
|
Lamia mi sie podoba, swietna jest - bez zastrzezen ;)
|
O, ja. Ale ona ma puszap na glowie boski.
Skąd ta pierwsza fryzura? Simka śliczna, nareszcie cos dodalas :) |
Cytat:
http://www.peggyzone.com/html/EN/Ite...562.html#05008 |
Ha, teraz już wiem!
To znaczy wiedzialam juz o tym po napisaniu mojego posta z pytaniem ;p Skusiłam się sama ruszyć moje leniwe rece i wejsc na peggy, no i mam juz je w grze :) A tak w ogole to dzieki za fatygę z linkiem, który niestety, a może stety (?) zostal juz znaleziony przez moja osobę ;) |
Z wyrazu twarzy przypomina rozwydrzoną pannicę ;) Ale rysy ma ładne, proporcjonalne i bardzo jej pasuje ten delikatny makijaż.
Bardzo fajna bielizna :) |
Bardzo ładna twarz, wzbogacona odpowiednio dobranymi dodatkami. Pierwsza fryzura idealnie pasuje.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:44. |