![]() |
Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?
Ja kupiłam ostatnio nowego kompa, więc Simsy 3 kupię, a nawiasem mówiąc, to już kupiłam na Allegro i czekam na premierę. Pamiętam jak to było, gdy wyszła bazowa część dwójki... Ja to nawet jej nie chciałam, bo miałam prawie wszystko do jedynki, moi ludzie mogli jeździć na wakacje, mieć psa/kota, zostać gwiazdą... Sobie myślę.... "olewam dwójkę!" Ale mój brat mi zrobił prezent i mi kupił tą grę, bo myślał, że napewno chcę tylko kasy nie mam. No więc jak już była to włączyłam. Rany jejku... Jedynka od razu poszła w odstawkę. Jak mi się to wszystko spodobało.Mimika twarzy, grafa 3D, duże zbliżenia... ciąże, porody, noworodki... Sorry, ja wiem, że tu jest dużo fanów jedynki, ale na mój gust to jedynka jest jakaś niedokończona. Mówię tu o takich drobiazgach jak np.... możliwość wyprowadzenia się z domu inaczej niż przez małżeństwo.. Jak w dwójce klikasz na gazetę/komputer i wybierasz "poszukaj domu dla siebie..." Trzymcie się ludzie.
|
no coz mi sie juz the sims 2 znudzily i nieoge sie doczekac the sims 3 poniewaz w the sims 3 bedzie wiecej mozliwosci niz w the sims 2 jeszcze tylko miesiac
|
Cytat:
|
Pewnie że kupie ; D
|
a ja ostatnio cos mnie naszlo i zaczelam grac ale ostatnio po przeczytaniu pewnego artykulu to coraz bardziej chce grac w the sims 3 jeszcze tylko miesiac ja chyba niewytrzymam ;(
|
Ja jakoś podchodzę do tego neutralnie, teraz rozkręcam nowe miasteczko w dwójce i chyba przy niej osiądę jak na mieliźnie. ;)
|
ja ma w the sims 2 nowa okolice ktora sama stworzylam ale nie gram juz w niej niewiem czemu jakos the sims 2 mnie tak odpychaja zniecierpliwoscia czekam na the sims 3
|
Oh... Fakt,że latka lecą, mnie za dwa stuknie trzydziecha, rodzina się ze mnie śmieje, że prawie 30 lat na karku a ja jeszcze z głową w Simsach. Ale ta gra nieźle wciąga! Znam dwie kobitki, które się kłócą z córeczkami a dostęp do kompa bo obie chcą w Simsy grać!
|
Nein.
Mój komp spokojnie by wytrzymał nowe simsy ,ale nie wiem jak ja. Już TS2 nie miały takiego uroku jak pierwsza część gry ,a "trójka" nie wygląda zachęcająco ,mimo pozytywnych recenzji. Po tylu miesiącach "niepobytu" forum nie poznałam ^^. |
Ja napewno kupię, chociaż żal mi wychodzić z mojej Kosmolandii pełnej kosmitów i kłótni.
Ostatnio porysowałam trochę moją płytkę simów i teraz włączyć mi się nie chcą ;-(. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:03. |