![]() |
Odp: Kiedy Anioły Zapłaczą
Twoje fs ssie w tym pozytywnym znaczeniu. Fotki jak zwykle przyciągają i tresc bez zarzutu.
Powiem tak! To jedyne fs które czytam z takim zapałem ! 10/10 |
Ładnie się zaczęło. Nie myslałam, że tak szybko spotka te anioły i będzie z nimi rozmawiać. Chociaż dłuższe rozwodzenie nad jej życiem stałoby się nudne.
To takie małe przemyslenia. Odcinek jak zwykle świetny i ciekawy. Interesująco sie skończyło, bardzo jestem ciekawa ciagu dalszego. A o to właśnie chodzi. Ocena: 10/10 |
Cytat:
|
IDEOLO ;]
FANTASTIKO ;] nic innego nie przychodzi mi na myśl :P fajowe zdjęcia ;] |
Ciekawe... Czyli Nadine byla legendarną postacią w świecie aniołów. Dobrze, że ją strzegły, nawet nie wiedząc kim ona jest. Myślę, że w końcu zobaczy się z matką, chociaż to będzie duży szok dla nich obu ;)
Bardzo ładne zdjęcie z aniolami :) Błędy: Smutnie rozejrzała się dookoła dostała zadyszki i kuło ją w boku Ku radości spostrzegła Obydwoje byli identycznie ubrani - Ze smutkiem... - kłuło - Ku swojej radości - obydwaj |
Wstyd przyznać ale dopiero teraz przeczytałam najnowszy odcinek.
Myślałaś nad tym żeby pisarką zostać ? Ostatni odcinek rewelacyjny,porywająca akcja aż się sama w to wczułam. :> |
Cytat:
|
A czy ktoś się śmieje?
Wszyscy trzymają kciuki, by Ci się udało ;] |
Tak verr!
Wydaj jestem jak najbardziej za. Pierwsza kupię tą książkę lub to przeczytam gdzieś. Trzymam kciuki :) |
Oj wydaj, ja na pewno kupię ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:24. |