![]() |
Odp: Ulubione Fotostory
Rany!
Naprawdę jestem mile zaskoczona. Melodii już dawno na forum nie ma, a tu nadal widzę takie posty... :) Żeby nie było offa Oba FS rudzielca. |
obecnie to:
4 serca i nieźle zapowiada się lekcja uczuć ; > |
Ja lubię:
- Czas zmian - Ruder - Siedem żyć - Lorette - Pokuta - Vipera |
eh troche jest
Belle Rose ofc Marco and Vincent ofc Vorg ofc Melodia strachu ofc śledztwo Władca dusz ofc Cztery wiary przyjażni(rip) the damned (rip) OOsev(rip) Leria Zaufaj magi(rip) Kiedy anioły zapłaczą(rip) Kroniki Blodye(rip) |
Vorg
Przeznaczenie Siedem Żyć Pokuta :) |
Muszę dodać trochę do ulubionych następujące tytuły - kolejność przypadkowa:
Marzenie jutra Eternal flight i nieźle zapowiada się także Dark Vamp (na dodatek w jedynce), chętnie ujrzałabym kolejne odcinki Dziejów sąsiadów. No i byłabym zapomniała - 4 serca! |
otworz oczy fobiki, moj zdecydowany nr 1!
dalej byloby eternal flight, 4 serca, heltemodig & ostatni strzal oraz vorg, ktory juz chyba przepadl;p tyle z tych co pamietam e: zapomnialam, jeszcze detektyw georgia roberts!:D |
"Why me?" Volturi
"The Damned" Ayi "Detektyw Georgia Roberts" Gio "Haltemoding" i "Ostatni strzał" Invidii "Leria" Vipery "Maschine for killing" pensilvane Może znalazłoby się coś tam jeszcze, ale nie wiem. Wypisałam te, które najbardziej zapadły mi w pamięć. Ale mam jeszcze sporo nowszych FS do nadrobienia, więc kiedy już się do tego zabiorę to ta lista pewnie ulegnie jeszcze kilku zmianom ;) |
"Eternal flight" - Sandy
"Why me?" - Volturia "Detektyw Georgia Roberts" (wszystkie odcinki przeczytane w jeden dzień :D ) - Gio "Cass - jak było naprawdę" - KathySelden ciekawie się zapowiada ;) na razie tyle. ale ogólnie nie mam czasu na czytanie, a więc sporo nie przeczytałam . |
4 serca
Marzenie Jutra Cass - jak było naprawdę Belle Rose |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:23. |