TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pierwsze Spojrzenie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50544)

anie_1981 13.05.2009 20:20

Odp: Pierwsze Spojrzenie

Jak Henryk VIII czy coś. Morduje żony jak mu się znudzą. Może zastał żonę na romansie z innym i "ździebko go poniosło". Ja słyszałam coś o jakimś podrzuconym dziecku, może to ktoś wyjaśnić?

sympathique. 14.05.2009 18:45

Zrobię miłą, nieśmiałą, uczuciową kobietę, która będzie miała męża TYRANA :].
Ciekawe,co z tego wyjdzie x0
EDIT: Wybrałam już im cechy :)
Kobieta - wrażliwa, dobra, przyjazna, wegetarianka, mól książkowy
Mężczyzna - zły, nielubiący dzieci, skąpy, pracoholik, niezaangażowany emocjonalnie

Nie mogę się doczekać <3

simunia 14.05.2009 19:37

no ja tez ale juz niedlugo szybko zleci mi czas szybko starsznie leci wiec zleci ostatnie 2 tygodnie maja i poczatek czerwca i the sims 3 juhu

Tasha- 14.05.2009 19:53

ja stworzę żonę kurę domową, męża pracoholika i dziecko bardzo grube :D

anie_1981 14.05.2009 21:34

A o co biega z tym podrzuconym dzieckiem?

sympathique. 15.05.2009 08:06

Obawiam się tylko, że z moją rodzinką skończy się tak:

Kobieta zachoruje, bo jest wegetarianką. Pewnie będzie tak często chorować, ze w końcu umrze, wtedy zostanie mi tylko ten tyran >.<

anie_1981 15.05.2009 09:38

A ja mam ciągle inne wizje mojego pierwszego uruchomienia trójki. Najpierw chciałam zrobić dziewczynę, która będzie miała same najgorsze cechy, a potem ją skasować. Potem pomyślałam sobie, że dam jej najlepsze cechy, nie będę jej kasowała i zobaczę za jakiś czas czy sobie kogoś znalazła i czy ma dzieci. W międzyczasie się jeszcze pojawiało budowanie domu, lub własnej parceli publicznej, albo zagranie gotową rodziną, Jokastą Kawaler bądź Ćwirami. Teraz to sama nie wiem jak to pierwsze uruchomienie ma wyglądać. Pewnie wszystkiego po trochu. Pewnie ostatecznie zrobię tak jak zazwyczaj w dwójce, stworzę małżeństwo i wprowadzę ich na pustą działkę. Zbuduję im domek, jakiś malutki, byle się do zamieszkania nadawał. Wyślę ich do miasta i obejrzę te wszystkie nowości... A potem dziecko. Zobaczę czy da radę ingerować w płeć dziecka. W dwójce nie było z tym problemów, w jedynce też nie, więc niby czemu miałby być problem w trójce.

sympathique. 15.05.2009 10:26

Ja podejrzewam, że najpierw spędzę godzinę w samym trybie tworzenia rodziny ;).

anie_1981 15.05.2009 11:50

Mamy już 15 właściwie to niemal z górki.

ddo bwayo 15.05.2009 15:50

kago-to-ja to i tak mało, ja rodzinę pewnie będę cały dzień tworzyć :D
Chodź nie wiem czy zrobię tak jak napisałam na samym początku tematu? :| Chyba zrobię samą dorosła x3 Będzie ciekawiej :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:14.