![]() |
Odp: Kody i sztuczki
Cytat:
pisałam o tym stronę wcześniej |
Czy wie ktos jak sprawic aby dymki the sims 2 z pragnieniami itd nad glowa sima znikneły? Wpisuje kod showHeadlines i nie dziala... Tylko przez PlunBobToggle znika krysztalek. Chce nakrecic film ale nic nie dziala...
|
sorki, nie chce mi się czytać wszystkich stron od początku, dlatego jak by powtórzyło się moje pytanie, to z góry przepraszam.
Czy jest kod już może na to, żeby nauka jakoś szybciej szła? bo w ts2 można było po kodzie boolprop podciągnąć wszystkie kreski na max, a tutaj da się tylko tak ze znajomymi i potrzebami :( |
Cytat:
zobacz stronę wcześniej |
Agnieszko od charyzmy też coś chyba było, poszukaj dobrze. Jak coś to jutro napisze gdzie dokładnie. Ale coś mi się wydaje że jest książka do kupienia dzięki temu hackowi.
Tyle że rozwija tylko do 9 levelu a nie 10. |
Przejrzałam wszystkie i nie mam, napisz jak znajdziesz. :)
|
A jaką wersje ściągnełaś? bo ja 4. Tam było ich kilka.
I jeszcze zerknij czy aby przypadkiem od razu w grze nie ma książek o charyzmie, bo nie pamiętam. Bo ja wczoraj robiłam szybko charyzme, i albo to była książka z hacku albo normalna z The sims 3. |
na charyzmę kupuje się normalna książkę,wystarczy 1 tom,ale trzeba mieć przyjaciół,aby dojść do 10 poziomu
|
Dokładnie tak jak pisze Ilona. Mój Sim jak zdobywa przyjaciół i rozmawia z nimi to jednocześnie też nabywa umiejętności charyzmy. ;]
A znalazł ktoś jakiś kod na te punkty szczęścia życiowego ? |
..chyba czekamy wciąż na to ;p nie znalazłam kodu na umiejętności nawet (poza hackiem do ściągnięcia)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:13. |