![]() |
Odp: Cechy Simów
Czasem denerwuje mnie cecha pechowiec:
Stworzyłam sima i chciałąm go zabić,żeby zobaczyć jaki będzie miał kolor jako duch...(No co? i TAK go nie lubię B)) I mroczny Kosiarz przychodził po niego chyba ze stoo razy ale nie chciał go wziąść do siebie Y.Y Podoba mi się za to cecha odważna - Nie boii sie wcale pożaru xD A także z cmentarza ciekawe rzeczy przynosi 9Nie wiem czy to od tego zależy :P) A Cecha podekscytowany czy coś jest strasznie dziwna >.< Moja simka gdy zobaczy coś co sie rusza biega jak opętana po całym domu xDxDxD) A jeszcze coś: Wiem,że nie odpowiedni dział, ALE Gdy próbuje ,,przywołać'' tabele kodów, gra schodzi mi do paska I pojawia się dziwna tabelka :O Z napisem mów i wyjdż O.O=O.O Pomoże ktoś? Bo nawet na najtańsze rzeczy pieniędzy nie mam xC |
A czy komuś Pechowiec umarł ze starości? Czy w ogóle nigdy nie umiera?
|
Na kilku Simach wykorzystałem wszystkie cechy i testowałem je każde i według mnie najlepszymi cechami są są: Romantyk, Świetnie Całuje, Flirciarz, Dusza Towarzystwa i Poczucie Humoru. Ja w Simach jestem typem człowieka, który uwielbia randkować z drugim simem, więc te rzeczy są w sam raz dla mnie.
|
a ja polubilam ostatnio jeszcze pracoholikow :}
|
jakie jest najlepsze wg was zestawienie cech? tzn. jakie cechy należy wybrać żeby ciekawie się grało?
|
Na pewno Zdolny ogrodnik- można uzdrawiać na przykład krzaki kwiatów śmierci, takie naprawdę wyjątkowe rośliny;) Sama lubię jeszcze wirtuozów i ambitnych- wirtuozi szybko uczą się nowych punktów gry na gitarze, a ambitni moga prosić o awans albo o podwyżkę swojego szefa uprzednio porozmawiając o pracy. ;) Przydaje się też charyzmatyczny, szybko uczy się charyzmy.
|
szalony & roztrzepany & wegetarianin & artystka & wygadana!
moja simka jest tak wkurzająca,że nie da się jej nie kochać :D jeśli Cię nie denerwuje spanie sima w sukni ślubnej czy dresie,to dajesz śmiało ^^ dodam że sim często zapomina co miał zrobić i trzeba go pilnować.Pozostawiony sam sobie wyżera jedzenie z ekwipunku gdy jest głodny,po czym jęczy z przeżarcia i tyje. Ale za to ma mnóstwo przyjaciół dzięki gadanemu i fantastycznie maluje ^^ |
a czy jak mam niezdarna simke to jest wieksza mozliwosc, ze ona sie utopi w basenie albo cos takiego? XD
|
a cecha "świetnie całuje" co dokładnie daje xD
|
Cytat:
Mi się podobają cechy typu wirtuoz czy artysta, bo to ułatwia życie. Szaleńcy są kochani, jak tak mruczą do siebie, albo jest opcja przy rozmowie 'Zapytaj jak bierze' czy coś takiego, ale ni z gruchy, pietruchy xD. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:42. |