TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Losy rodzin MAXISA (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50934)

Łezka 20.03.2010 22:21

Odp: Losy rodzin MAXISA

Grałem nieco rodziną Ursine...
Claire rozwinęła swoją karierę przestępczą, ale nie zdobyła jej szczytu. Zerwała kontakty z ojcem jej córki Stefanii - Jaredem, albo Connorem Frio. Stefania poznała jako nastolatka mojego sima Seweryna chodzili ze sobą, ale gdy Stefka się roztyła to się rozstali. Sewerynem gram obecnie, a Stefkę doglądam. Obecnie Claire nie żyje, ale dziwnym trafem w nienawiści z Jaredem dorobiła sobie z nim drugie dziecko Saide Frio (nazwisko ma po ojcu). Saide jest emerytką i ma dorosłego syna z jakimś strażakiem. Stefania wraz z Simem NN spłodziła mnóstwo dzieci - do tego stopni, że nie pamiętam imion jeden to chyba Carl. W każdym razie kiedy jestem w centrum Sunset Valley to zawsze jakiś Ursine się pojawia.

Sylwia 26.03.2010 20:19

Myślałam, że tylko ja gram w Wollfów ;D

Oboje osiągnęli szczyty kariery, facet cały czas ćwiczył a facateka pracowała, wgl nie rozmawiali, nie kochali się.
Urodziłam im dziewczynkę, Morgana, która wzięła ślub z jakimś grubasem (od razu po staniu się młodym dorosłym), zrobiła sobie z nim dziecko i zrobiła romans z sprzątaczem ;D. Rozwód, ślub i kolejne dziecko. Bardzo mi ten pasożyt przeszkadzał, więc zmarł (...) a jego prochy zostały umieszczone w murach, i ciągle nawiedza dom ;P.
Dziewczynki są obecnie nastolatkami - jedna pisze książki, druga gra na gitarze ;). Morgana maluje, maluje, maluje ;P.

Gram też w rodzinę Alvi. Ten grzeczny nastolatek mi aby przeszkadzał ;P. Umarł (...). DOrosły wziął ślub z Lisą (?) Bunch, jest przestępcą. Pogodził się z ojcem który niedługo kopnie w kalendarz.

anie_1981 29.03.2010 13:36

Ja kibicuję tyko Kawalerom, Ćwirom i Zadkom (Darling). Gram już którymś z kolei pokoleniem. Mortimer, Bella, Jokasta Kawaler, Agnieszka Zadek, od dawna są martwi. Ze starości. Kasandra wyszła za Dona Lotario, którego ściągnęłam z Riverwiev. Ona też już w ogródku Ćwirów leży... Gram jej prawnukami. Podoba mi się to, że nie muszę już tak o nich dbać. Gra sama ich hajta i rozmnaża. Ja obecnie dłuższy czas gram w domu Agnieszki Zadek. Jeszcze wiszą jej zdjęcie na ścianie w sypialni i w pokoju dziecinnym, jak trzyma pierwsze swoje dziecko na rękach. Mały miał na imię Roy Eric Darling. Wskrzesiłam jej męża Eric'a. Ach...To były czasy. Ja się przyzwyczajam do Simów i to trochę przykre, że umierają, ale show must go on...

Kinga 23.04.2010 12:07

Ja lubię grać gotowymi Simami i stworzonymi przeze mnie również. Ostatnio fajnie mi się gra Ćwirami. Powiększyli rodzinę o kolejne dziecko - tym razem córkę, którą nazwałam Miranda ;) Mortimer jako nastolatek związał się z Bellą Ćwir, potem się z nią ożenił i zamieszkali razem, a Miranda podjęła karierę muzyczną i wyprowadziła się. Mortimer i Bella mają syna Raymonda (który jest podobny do Belli) i małą Kasandrę (podobną do Mirtimera) . No to tyle na razie... a właśnie, zauważyliście jaka fajna jest Zelda Mae? Mnie zainteresowała już na początku, bo flirtuje z kim popadnie i jest bardzo ładna : ))

Kinga 23.04.2010 14:08

I w ogóle ciekawie losy rodzin Maxisa potoczyły się w tym moim mieście Ćwirów...
Jamie Jolina została dziewczyną Blair Wainwright i niespodziewanie w jej rodzinie pojawiły się bliźniaczki - Briana i Ericka. Nie miały ojca, miały 2 matki - Jamie i Blair! Jak to możliwe ?
Leighton Sekemoto związał się z Madison Van-Watson
Ja wprowadziłam Stilesa McGrawa do Ladów i ożenił się z Zeldą,mają syna Camerona.
Przemek Lada jest chłopakiem Narcissy Vatos, miał z nią córkę Rosalie,ale zauroczona nim była Monika Morris
w ogóle lubię traktować te maxisowe rodzinki jak swoje własne i budować ich historię : D

Malakacha 25.04.2010 12:47

Ja niestety muszę grać już stworzonymi, bo coś jest nie tak z moją grą i gdy tworzę sima to w pewnym momencie się komputer zacina

Oto moja dłuuuga historia:

Obecnie gram rodziną Lum, którą wszyscy mamy w skrzyni rodzin. Tam jest taki gostek z żoną i nastolatkiem. Wyprowadziłam nastolatka gdy tylko urósł. Potem zaprzyjaźnił się z Agnieszką Zadek (siostra Kornelii Ćwir). Spotkał Molly French i mimo że mieli "gryzące się" cechy charakteru jakimś cudem zakochałam ich w sobie. Ale Lawrence (tak się nazywał nastolatek) nie lubił dzieci (zmieniłam cechy kodem). I potem, gdy dowiedział się że Molly jest w ciąży zaczął się z nią kłócić. Nie mieszkali razem, a gdy przychodził ją odwiedzać (coraz rzadziej zresztą) dziewczyny nie wpuszczały go do domu (może to jakiś błąd w grze, ale Lawrence stał jak durny pod tymi drzwiami i stał). Molly mieszkała w domu ,,Samotne matki". Potem ich cechy zaczęły im przeszkadzać, co doprowadziło do zerwania. Oboje to bardzo przeżyli, ciągle mieli w chmurkach "złamane serce". Lawrence szukał pocieszenia w swojej przyjaciółce, Agnieszce. Aż w końcu się zakochali, mieli nawet kilka cech wspólnych. Lawrence dzięki Agnieszce się odmienił i polubił dzieci (kodem zmieniłam mu tę cechę). Potem tak sobie żyli jako para, aż pewnego razu Lum się oświadczył. Agnieszka zamieszkała z nim. Lawrence codziennie odwiedzał synka Pablo, który mieszkał z matką. Pewnego dnia urządzili wesele, na które przyszła nawet Molly French, już jako staruszka. Robiła dobrą minę do złej gry, ale tak naprawdę aż do śmierci kochała się w Lawrence. Niedługo po ślubie na świat przyszedł Embry, a potem Colin. I tak spokojnie żyli. Agnieszka zajmowała się malarstwem, malowała dzieła sztuki. Razem z Lawrence zbierali na przyszłe domy synów. Kiedy chłopcy byli nastolatkami Embry był z Alejandrą Bentley, zołzowatą brunetką, która uprzykrzała wszystkim życie. Colin z dobrą, pomocną i piękną Sheryl Cole. Kiedy stali się dorośli Emby wyprowadził się do willi z Alejandrą. Tam urodził się Cory Bentley. Jego rodzice są obecnie zaręczeni. Colin, gdy tylko dowiedział się że Sheryl jest w ciąży oświadczył się jej, a gdy urodziły się bliźniaczki Lea i Cindy wyprowadzili się do dużego domu. I właśnie teraz gram tą rodziną: Colinem, Sheryl (którzy są już po ślubie), Leą i Cindy. Pablo, syn Lawrence, który jest staruszkiem i zmarłej Molly poślubił River McIrisch, która również jest emerytką. Nie mogli mieć dziecka tak więc zaadoptowali śliczną Margarett, która stając się nastolatkiem nieco się spasła. Colin wybrał karierę polityczną, Embry pracuje jako specjalista w SPA, a ich żony siedzą w domu. Sheryl pisze powieści, to znaczy zaczyna. Lea jest chłopczycą, lubi sport i ubiera się na niebiesko. Cindy jest typową lalą, ubiera się na różowo, nosi mocny makijaż. Pomimo głupiutkiego wyglądu jest bardzo mądra, czyta dużo książek (jest molem książkowym).

A to jest drzewo genealogiczne sima Lawrence:
http://yfrog.com/eulawrencep

Jego rodzice, żona Agnieszka, ich synowie: blondyn Embry i brunet Colin oraz ich przybrany brat Pablo.

To by było na tyle. Jak coś sobie przypomnę to dopiszę ;D

Balbinaxdd 02.05.2010 09:09

Cytat:

Napisał RoxyFM (Post 1043796)
Jak dla mnie to słodkie, że jest mały Mortimer i przyjaźni się z Bellą, ale to przecież nierealne! W jedynce był dorosły, w dwójce emerytem i nagle jest dzieckiem? Na razie nimi nie gram, ale zamierzam pograć:)

Może dlatego, że Sunset Valley jest przed Miłowem utworzone. Tak mi się wydaje. Pisze to nawet na początku gry. Chyba, że coś pomieszałam. A poza tym ciekawi mnie dlaczego Jared Frio nie jest z kobietą, z którą ma dziecko. Zauważyłam to jak moja simka Alex urodziła mu dziecko, a on, jak się dowiedział o ciąży to na nią nawrzeszczał i zerwał z nią OoO...

Balbinaxdd 02.05.2010 14:22

Ja grałam niedawno rodziną Funke z panelu rodzin. Ojciec zmarł, matka jest u szczytu kariery naukowej. Dzieci dorosły, syn bardzo podobny do ojca, ożenił się z Martynellą Idelfons ( Moja przyjaciółką miała wenę twórczą i tak właśnie ją nazwała). Irene ożeniła się z (nie pamiętam imienia) Barym, któremu urodziła trojaczki Katarynę, Iwon i Madlene. A najmłodsza z rodzeństwa Funke karierze postanowiła poświęcić się karierze przestępcy. Nie ma partnera i jakoś nie zamierzam jej znaleźć żadnego. Może jak będzie dorosłą kobietą to znajdzie jakiegoś amanta hehe:) Zapraszam do pogaduszek o domach xD

Balbinaxdd 02.05.2010 14:26

[QUOTE=Malakacha;1238770] Nie mieszkali razem, a gdy przychodził ją odwiedzać (coraz rzadziej zresztą) dziewczyny nie wpuszczały go do domu (może to jakiś błąd w grze, ale Lawrence stał jak durny pod tymi drzwiami i stał).
Ja też tak miałam z Funke, którzy nie chcieli wpuścić Moniki ( z przyjaciółek z pracy). Ona była najlepszą przyjaciółką rodziny.

Kamis 02.05.2010 14:29

Kobieto czy Ty wiesz co to jest opcja 'Edytuj'? -.-

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10.