TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Poradniki (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=291)
-   -   PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50979)

jekyll 26.12.2009 18:38

Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages)

rocktechnika - wydaje mi się, że kiedy dasz usuń, to plik usunie się z gry, ale na komputerze pozostanie, więc będziesz mogła do niego powrócić.

Ale mogę się mylić!

Violet 27.12.2009 16:16

rocktechnika-jeśli usuniesz to i tak będziesz miała te rzeczy w grze

pomoże mi ktoś z tym problemem ze store

rocktechnika 03.01.2010 22:16

Ha! A ja mam problem i nie umiem znaleźć tu rozwiązania, choć wiem, że ktoś pisał, by pliki package wrzucić do folderu "Backup", czy jakoś tak.
Do rzeczy: mam WP i nie wiem, jak poustawiać wszystko - foldery Mods & Package i plik Resource.cfg, by działały dodatki.
Jak zaczęłam grzebać, to w końcu dodatki, które zainstalowały się wraz z WP (egipskie, francuskie i chińskie fryzury itd.), zniknęły - wszystkie :(
I teraz mam tak jak prędzej - wszystko w folderze głównym z podstawką gry ...\Electronic Arts\The Sims 3
Prosiłabym kogoś, kto ma WP i działają mu wszystkie dodatki pościągane z neta, by opisał dokładnie jak ma wszystko ustawione.

Nelia 14.01.2010 14:45

Dzięki Tobie już wiem, jak ściągać dodatki ;*
dziękuję. Pożyteczny poradnik.

sylwia11l 19.01.2010 12:45

Hej . Mam pytanie . Może głupie ale bardzo proszę o odpowiedź.

Zainstalowałam ten program z małpką . Tzn własnie on mi się nie chce zainstalować. Gdy otwiera się to okno instalacji naciskam Next itd itp. no i gdy już ten pasek co się instaluje pokaże to po dojściu do połowy pokazuje się komunikat Error opening file for writing itd. I można nacisnąć albo przerwij albo ignoruj albo ponów próbę. Jak nacisnęłam ignoruj to instalacja zakonczyła się, komputer się zresetował i wszystkie ikony zmieniły się na te "małpki" . Naciskałam na nie Install to the sims 3 i pokazywało się że błąd.

Czemu tak ? Bardzo proszę o odpowiedź. z góry dziękuje .

marusha 25.01.2010 16:08

Cytat:

Napisał fiołek (Post 1178398)

pomoże mi ktoś z tym problemem ze store

Mialam podobny problem, okazalo sie ze przy instalacji gry nie zainstowalam EA download manager. Zainstalowalam to, zaaktualizowalam gre i juz nie mam problemow z sciaganiem plikow z store :)

Starlight 27.01.2010 19:19

a Jeśli mam zainstalowane WP mam ten folder zrobić w TS3 czy w TS3WP?

sylwia11l 29.01.2010 18:48

Cytat:

Napisał sylwia11l (Post 1193667)
Hej . Mam pytanie . Może głupie ale bardzo proszę o odpowiedź.

Zainstalowałam ten program z małpką . Tzn własnie on mi się nie chce zainstalować. Gdy otwiera się to okno instalacji naciskam Next itd itp. no i gdy już ten pasek co się instaluje pokaże to po dojściu do połowy pokazuje się komunikat Error opening file for writing itd. I można nacisnąć albo przerwij albo ignoruj albo ponów próbę. Jak nacisnęłam ignoruj to instalacja zakonczyła się, komputer się zresetował i wszystkie ikony zmieniły się na te "małpki" . Naciskałam na nie Install to the sims 3 i pokazywało się że błąd.

Czemu tak ? Bardzo proszę o odpowiedź. z góry dziękuje .

Pomoże ktoś ?? :D

faux 31.01.2010 17:13

hej ;) mam prośbę, czy ktoś z was mógłby jeszcze raz podać link do pliku Resource.cfg, może z innej strony bo na mts wyświetla mi się 'no cookies found' i nie mogę go pobrać.

epletre 31.01.2010 17:51

Cytat:

Napisał faux (Post 1201143)
hej ;) mam prośbę, czy ktoś z was mógłby jeszcze raz podać link do pliku Resource.cfg, może z innej strony bo na mts wyświetla mi się 'no cookies found' i nie mogę go pobrać.

Wystarczyło "wygooglować"
http://www.przeklej.pl/plik/resource-cfg-0005g07ih1dc

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:02.