![]() |
Odp: Cmentarz
Cytat:
|
Nie chcem się przechwalać wzrokiem ale przy wejsciu do cmentarza jest tam martwa roślina z której można zrywać kwiaty.A w katakumbach znalazłem rózowy diamient.A raz widziałem że autem kierował duch.LOL
|
Z której można zerwać jeden kwiat ;) Potem jest martwa.
|
taka ale mozna zerwac ten kwiat i zasadzic.......tyle ze trzeba miec chyba 9 albo 10 poziom ogrodnictwa :P
|
A ja tak sobie pomyślałam,że może bym poszła na cmentarz w nocy:DNo i moich dwóch Simów (małżeństwo:D) poszło na cmentarz około północy i patrzę,a nad jakimś grobem stał duch:PTen duch zaczął do nich podchodzić,i ja się bałam,co ten duch zrobi:P.A on podszedł do nich i im... pomachał!!!:OPo prostu szok xD
|
Cytat:
ależ to emocjonujące! kurczaczek, spróbuję ;d może ktoś podać dokładną lokalizację tego kwiatu? xdd |
jak jest wejscie od ulicy na cmentarz to tam za murem takim jest takie cos
wejscie |- -| i tam jest jak sie tworzy takie L z murow przy ulicy ale nie jestem pewien na 100% :P |
ale to przy murze jest? ;p
|
Tak obszukaj każdy mur! Bo jest tak: Drzewa drzewa potem są nagrobki te takie długie leżące i obok nich ta roślinkaa
|
Ktoś pytał o nagrobki zmarłych "miastowych" simów. One są na cmentarzu, w tym głównym budyneczku (katakumby, krypta). Trzeba wysłać sima na cmentarz, kliknąć na katakumby i tam jest opcja "zaopiekuj się zmarłymi" czy jakoś tak. Otwiera się małe okienko (jak przy opcji "otwórz lodówkę") i można stamtąd wyciągnąć do swojego wyposażenia (lub prosto na cmentarz) nagrobki wszystkich zmarłych w trakcie gry simów :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22. |