TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Denerwujące momenty (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51655)

Wiktoria__07 09.05.2010 10:17

Odp: Denerwujące momenty

1.utopione duchy
2.dziecka jak w WC-ecie mi lapami grzebia
3. Szatan!Demon!(czyt. niania)
4.zatykacze kibla(czyt. sasiedzi)
i ty chyyyba tyyyle

Red Trumpet 09.05.2010 17:43

U mnie jest tego spora lista, ale ograniczę się do kilku pozycji :)
#1 NIANIE!!!
#2 Dzieciaki, które maczają łapy w toalecie
#3 Simowie, gdy jęczą, kiedy nie mogą przejść (ich zdaniem)
#4 Wrogowie moich domowników, kiedy wywracają śmietnik
#5 Listonosz
#6 Pan Humble
#7 To, że simy rozmawiają ze sobą przy jedzeniu
#8 Ogromna słabość simów do grania na komputerze w tą gierkę o snowboardzie...
Możnaby tego wymieniać w nieskończoność, ale nie chce mi się pisać :)

Muse 12.05.2010 10:00

1) Nańka, o zgrozo. Mam 6 dzieci, trzeba się nimi zająć a ona stoi bezczynnie albo wyjmuje niepotrzebnie butelki.
2) Tupanie i machanie łapami podczas przechodzenia w drzwiach lub na schodach, ponieważ "brakuje miejsca".
3) Gadanie przy stole - 8 osób w rodzinie, wszyscy siadają do stołu, śniadanie zamiast godziny trwa trzy. Ktoś musi wstawać o 3 w nocy aby zdążyć przygotować posiłek, a dzieciaki o 4, żeby się wyrobić do szkoły...

Sherlock 16.05.2010 12:00

Ostatnio, gdy moi simowie zaczęli coraz częściej odwiedzać sklepy itd., zirytowało mnie, że nie da się kupić kilku gazet naraz, tylko po jednej trzeba ._. To samo z grami...

owocowa761 19.05.2010 19:04

mnie irytuje to ze trzeba czekac az wsztsko po kolei sie załaduje np. chcesz isc do sklepu musisz czekac az sie załaduje, wracasz do domu - znow czekasz
a i jeszcze to ze wszytstko stoi w takim porządku tz. kratka w kratce i nie da sie nic na skosie postawić

Kiri. x 22.05.2010 12:38

Mnie najbardziej denerwuje jak się jakiś przedmiot zatnie .. ;| . Ostatnio mi się toaleta zacięła i miałam 2 .. o.O ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~

Głupio jest też jak stary sim żyje,żyje i żyje niewiadomo ile, moja siostra miała dziadka co miał 76 dni ... ;/ . W końcu umarł . ;p

Jeszcze jedno, jak nastolatkowie się ' pierwszy raz całują' to ten filmik idzie za szybko. i jak już jest po , to dopiero słychać CMOK ! ;))

Wy też tak macie?

Coco 23.05.2010 13:05

I to jak np. moja simka śpi i ma do pracy to wybieram jej kolejne polecenia, żeby zdążyła zjeść, skorzystać z toalety to nie, pół godziny do pracy, pięć poleceń, a ta będzie spała, a jak ma wolne i wybieram jej następne polecenia i chociażby miała resztkę energii to i tak wstanie, żeby je wykonać. Chamstwo w biały dzień.

Simka18 23.06.2010 20:29

mnie denerwuje jak, jest pożar a simy skaczą i wrzeszczą zamiast gasić ten pożar. Np dzisij moja simka piekła hot-dogi i gril zaczął się palić a ta wrzeszczy i skacze. Albo jak jej koleżanka z pracy się paliła to też tak, zareagowała a zanim zaczęła ją gasić było już, za późno i simka sie spaliła .

eS_guy 24.06.2010 18:17

Denerwuje mnie strzyżenie żywopłotu, który zarasta co 3 dni ;o !
W 'historiach' był spokój bo krzaki nie zarastały a kwiatków nie trzeba było podlewać...

ponczo12496 18.07.2010 13:05

mnie najgorzej wkurza gdy zorganizowałem przyjęcie noworoczne chciałem odpalić fajerwerki bo było już za dziesięć dwunasta a ten zaczął walić łyżką w garnek i drzeć ryja ;d i sylwek się nie udał ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:27.