![]() |
Odp: Atelier Invidii Semper
Ja nie zapomniałam o Tobie. Miło mi bardzo, że cenisz sobie moje komentarze. Dziękuję ! ;)
Prezentacja jedna z najładniejszych w Twoim temacie. :) Bardzo podoba mi się to, że każde zdjęcie przedstawia bogatą scenę. Ponieważ zawsze przedstawiasz jakiś temat - mnogość dekoracji ma duże znaczenie. Ponadto świetnie uchwyciłaś emocje simki. Myślę, że potrafiłabyś zrobić świetne fotostory. |
Dziewczyno, takich simek nie widziałam na moje oczy:o!!! Są przepiękne!!! A szczególnie pierwsza i ostatnia>:D Pozostałe troszeczkę nierealistyczne ale tak to bomba!!!:)10000/10!
|
Nie podobają mi się oczy i błyszczyk. Ogólnie simka śliczna, prezentacja także fenomenalna!
|
Tusia- Barbie?Cóż, z założenia miała być to ładna, małomiasteczkowa dziewczyna, ale chyba nie wyszło.
aniołku - już słyszałam o FS, ale jak na razie nie planuje tego, chyba nie mam na tyle wytrwałości;) A co do moich prezentacji- wiedziałam, że ten temat może popłynąć na zupełnie inne prądy, dlatego umyślnie nie nazwałam go Simy Invidii, bo prezentacje, uchwycenie emocji simów sprawia mi tyle samo radości, dlatego byłabym szczęśliwa, gdybyście mówili również o zdjęciach, co jest fajne a co nie;) Dziękuje Wam wszystkim za komentarze, miło wiedzieć, że kogoś moje projekty interesują, chociaż, nie powiem, przykro mi, kiedy czasem widzę, jak ktoś wchodzi na ten temat nie pozostawiając po sobie najkrótszego komentarza, ale to chyba nie tylko mnie irytuje;p |
Cudowne! Zwłaszcza ta pierwsza ;) Tylko ten nos przy drugiej simce... Ale i tak śmiało mogę dać 100/10!
|
Właściwie nie widzę sensu oceniać samego wyglądu Simki (o tym pisałam wcześniej, jest taka - bo tak, bo taka się już urodziła ;) ) ale całe otoczenie i ogólną prezentację.
Jak już ktoś wcześniej wspomniał, świetnie uchwyciłaś emocje Simki. Ostatnie jej zdjęcie dosłownie mnie powaliło, aż mi się jej żal zrobiło. Makijaż, a nawet kształt ust wyrażały jej najgłębsze uczucia. Taka otwarta księga - nic tylko wziąć do rąk i zechcieć przeczytać. Super! Naprawdę potrzeba talentu, ale umieć przedstawić emocje, tak dobrze jak Ty w Simowym otoczeniu. |
Jak dla mnie ma trochę za szeroki nos i za jasną szminkę, ale tak poza tym, to jest całkiem ładna ;)
|
No to jak już stworzyłaś Aretuzę to powinnaś pokazać jeszcze Alfejosa ;)
Jak dla mnie simka jest całkiem ładna i ciekawa - bo nie idealna ;). Jedynie na drugim zdjęciu ten welon jakoś dziwnie jej leży. Ale poza tym nie mam się czego czepiać. |
Simka szczerze mówiąc podoba mi się tak sobie. Nie jest zła, ale widziałam lepsze.
Natomiast prezentacja rzeczywiście świetna, lubię jak na zdjęciach są uchwycane emocje simów. |
Cytat:
Dziękuje Wam wszystkim, ten tydzień mam luźniejszy(ha) i simkę gotową, pozostało mi dorobić jeszcze kilka zdjęć;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:43. |