![]() |
Odp: Często gracie w TS3 ?
ja jak narazie zajelam sie ogladaniem anime, trzeba sie wkoncu zaczac uczyc no i praca mnie czeka 20stego ;O wiec simsy poszly na przerwe:P
|
Codziennie po ok. 1-6 godzin.
|
Nie gram ostatnio,znudziły mi się simsy. Czekam na pokolenia bo jakoś uatrakcyjnią mi gre :D
|
mnie znowu wena tworcza zlapala, no ale...dzis jeszcze mam czas, jutro tez, a potem zaczyna sie :/ praca, szkola, praca, szkola...ale i tak znajde choc troche czasu na gre i nowe zdjecia z historii moich kochanym simow, nawet jesli dodatku jeszcze nie ma :)
|
Ja tam teraz nie mam za bardzo czasu, ale wczoraj pograłam trochę natomiast teraz, to jeśli znajdę czas na granie to nie więcej niż 2 godziny bo muszę się przygotować do matury. I w między czasie zbierać na dodatki i akcesoria do the sims 3.
|
A ja ostatnio nie mam pomysłu na gre. Wchodzę na pięć minut i wychodze bez zapisywania. I tak nawet mogę zrobić 10 razy dziennie. Czekam na Pokolenia :D
|
nie mam weny, ale jak juz mi zaswieci jakis fajny pomysl w glowie to jestem w szkole/ucze sie/nie chce mi sie wlaczyc kompa/robie cos innego. czekam na Pokolenia, ale na pewno rozwine jakas nowe rodzinke do dwoch/trzech pokolen, zeby miec kim grac, bo nie lubie "swiezakow" w nowym dodatku :P
|
Ja mam takie etapy: raz robię przerwę około 2 miesięcy, a potem jak sobie o nich przypomnę to gram codziennie :D zdecydowanie częściej, jak kupie nowy dodatek :)
|
Ja gram dosyć często do póki mi się, nie znudzą na maksa wtedy przestaje grać. A jak kupie nowy dodatek to gram tak, przez dwa dni po czym gra zaczyna mi się nudzić.
|
Codziennie, a jak się nudzą to co miesiąc...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:46. |