![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Nagroda powinna gwarantować szybszą regenerację podczas snu, tj mniej godzin sim śpi. Ja tam żadnej różnicy w tym względzie nie zauważyłam, już lepiej zostawić punkty na menedżer nastrójnika.
|
Jak kupie Wymarzone Podróże, to gra będzie robiła problem (np. nie będzie chciała się zainstalować) tylko dlatego, że nie mam najnowszych aktualizacji? Nie mam zamiaru po raz kolejny ich pobierać (każdy wie czemu) , ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok, kiedy zainstaluje podróże bez pobranych aktualizacji ?
|
nie zainstalujesz dodatku bez aktualizacji,mi one akurat pomogly,bo moge wkoncu grac,wczesniej nonstop wywalalo mnie z gry
|
Ja mam tylko 2 aktualizację czy wystąpią jakieś problemy??
|
Cytat:
|
Pomocy! Już od 15 minut (realnych) staram się o pojawienie opcji "Oświadcz się", ale ona się nie pokazuje ;(
Czy to jakiś błąd w grze? Dodam, że sim miał kiedyś żonę, ale już jej nie ma :P |
Za słaby związek? Sim/Simka unika zobowiązań?
|
Nikt nie ma tej cechy, mają zauroczony. I dlatego nie wiem co się stało... Nie ma opcji "zaproponuj stały związek"
|
Może jednak zauroczenie jest za słabe, czasem trzeba poczekać, aż pasek dojdzie do samego końca, masz tak? To chyba indywidualna sprawa każdego Sima, ja musiałam tak czekać nawet przy dwóch Simach posiadających cechę "rodzinny" ;)
|
Mam pasek do końca. Ściągnęłam ostatnio dodatki, czy to może tworzyć problem? Jeżeli tak to czy da się nie usuwając tego dodatku, naprawić to?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:11. |