![]() |
Odp: Problemy z misjami
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Misja z czarodziejskim młotem w chinach
mam problem jestem w chinach i jest misja z tym młotem rozmawiałem z kim się da i poszedłem do tej świątyni czegoś tam w podziemiach połaziłem troche i już nie ma co robić bo tak gdzie jeszcze nie byłem to są te wielkie głazy a to przeciez misja na młot który rozwala te głazy niech ktoś mi rozpisze pliss
|
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Mam misję aby w świątyni królowej hatszepsut przynieść więcej wskazówek z kwater służby... chodzę po tych kwaterach w skrzyni był tylko diament a w dziurze jakiś relikt i zadanie nie jest wykonane, jak przejść tą misję ?
Ktoś wcześniej napisałam, że powinnam zbadać ściany, ale jak na nie klikam to pokazuje się brak dostępnych interakcji o co chodzi ? :O Ok juz mam coś mi się chyba zawiesiło na chwilę... ehhh |
Do tej pory mam problemy z jednym rodzajem misji - dotyczącym robali różnego rodzaju. Albo w ogóle się nie pojawiają, nawet jak wytrwale kilka dni czekam i obserwuję wyznaczone miejsca. Albo, jak wydarzyło mi się we Francji, miałam znaleźć Jasnożuka (chyba tak się nazywał) i przywieźć go do Egiptu. Zamiast niego pojawiał się Toniak Żebarkowaty. Gdy go zbierałam "zaliczało go" normalnie jako tego Jasnożuka. Ale w Egipcie okazywało się, że jednak misję mam dalej niewypełnioną.
Jeżeli chodzi o Topór Pangu, to za pierwszym razem w ogóle nie mogłam go znaleźć i myślałam, że utknęłam. Okazało się, że to błąd i topór nie wyświetlał się w należytym miejscu. Za drugim razem było ok - bardzo łatwo go odszukać. |
Cytat:
|
No właśnie nie, to była moja pierwsza tego typu misja. Udało mi się go zdobyć dopiero drugim Simem:) W międzyczasie szukałam odpowiedzi na innym forum i okazało się, że to błąd gry.
Tak na marginesie, to dzisiaj nieoczekiwanie topór zniknął mi z plecaka (jak nie urok, to...). |
Moim problemem są Chiny. Muszę pokonać Dong Huo a nigdzie nie mogę go znaleźć. Pomóżcie bo już się denerwuje.
A i jeszcze jedno. Jestem w sfinksie, medytuje przed tym posagiem i nic :/ |
Ja mam taki problem: Aktualnie jestem w Chinach przy 2 albo 3 misji nie pamiętam dokładnie w każdym razie chodzi o tą ze smoczą paszczą doszedłem do celu gdzie trzeba znaleźć jakiś relikt w okolicach grobowca i nie mogę go znaleźć. Czy ktoś wie gdzie on jest położony?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:04. |