TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

agnieszka130187 07.12.2009 14:59

Odp: Problemy z misjami

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1165069)
ja juz chyba wszystko robie
przeszukuje cala parcele w poszukiwaniu przelacznikow
oplakuje kazdy nagrobek (czesto wtedy wyskakuja dziury)
korzystam z toalet
opukuje kazda sciane
wlaczam i wylaczam sprzet grajacy
duzo wskazowek jest na tabliczkach z inskrypcjami

polecam zakup łzy Horusa w Egipcie. Działa podobnie jak pomocnik kolekcjonera.

Gdzie dokładnie można kupić te łzy Horusa ? Nie zauważyłam nigdzie na targu.

Mamełe 07.12.2009 15:10

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1165121)
Gdzie dokładnie można kupić te łzy Horusa ? Nie zauważyłam nigdzie na targu.

U specjalnego sprzedawcy w Egipcie, ale działa we wszystkich otoczeniach wakacyjnych, taki posążek. Może też robić za ozdobę :) Trzeba miec chyba 3 poziom wizy.

agnieszka130187 07.12.2009 15:22

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1165127)
U specjalnego sprzedawcy w Egipcie, ale działa we wszystkich otoczeniach wakacyjnych, taki posążek. Może też robić za ozdobę :) Trzeba miec chyba 3 poziom wizy.

Aha spróbuję, mam 50% 3 poziomu wizy. Pojadę jeszcze raz do Egiptu, tylko mam nadzieję, że już mi się ta gra odwiesiła i Ci ludzie przestali być na tym moście... ehhh

mateuszek74 07.12.2009 17:36

Misja z czarodziejskim młotem w chinach

mam problem jestem w chinach i jest misja z tym młotem rozmawiałem z kim się da i poszedłem do tej świątyni czegoś tam w podziemiach połaziłem troche i już nie ma co robić bo tak gdzie jeszcze nie byłem to są te wielkie głazy a to przeciez misja na młot który rozwala te głazy niech ktoś mi rozpisze pliss

agnieszka130187 07.12.2009 18:08

Odp: Pytania i Odpowiedzi

Mam misję aby w świątyni królowej hatszepsut przynieść więcej wskazówek z kwater służby... chodzę po tych kwaterach w skrzyni był tylko diament a w dziurze jakiś relikt i zadanie nie jest wykonane, jak przejść tą misję ?

Ktoś wcześniej napisałam, że powinnam zbadać ściany, ale jak na nie klikam to pokazuje się brak dostępnych interakcji o co chodzi ? :O

Ok juz mam coś mi się chyba zawiesiło na chwilę... ehhh

HNL 08.12.2009 10:16

Do tej pory mam problemy z jednym rodzajem misji - dotyczącym robali różnego rodzaju. Albo w ogóle się nie pojawiają, nawet jak wytrwale kilka dni czekam i obserwuję wyznaczone miejsca. Albo, jak wydarzyło mi się we Francji, miałam znaleźć Jasnożuka (chyba tak się nazywał) i przywieźć go do Egiptu. Zamiast niego pojawiał się Toniak Żebarkowaty. Gdy go zbierałam "zaliczało go" normalnie jako tego Jasnożuka. Ale w Egipcie okazywało się, że jednak misję mam dalej niewypełnioną.

Jeżeli chodzi o Topór Pangu, to za pierwszym razem w ogóle nie mogłam go znaleźć i myślałam, że utknęłam. Okazało się, że to błąd i topór nie wyświetlał się w należytym miejscu. Za drugim razem było ok - bardzo łatwo go odszukać.

Levkoni 08.12.2009 19:25

Cytat:

Napisał HNL (Post 1165505)
Do tej pory mam problemy z jednym rodzajem misji - dotyczącym robali różnego rodzaju. Albo w ogóle się nie pojawiają, nawet jak wytrwale kilka dni czekam i obserwuję wyznaczone miejsca. Albo, jak wydarzyło mi się we Francji, miałam znaleźć Jasnożuka (chyba tak się nazywał) i przywieźć go do Egiptu. Zamiast niego pojawiał się Toniak Żebarkowaty. Gdy go zbierałam "zaliczało go" normalnie jako tego Jasnożuka. Ale w Egipcie okazywało się, że jednak misję mam dalej niewypełnioną.

Jeżeli chodzi o Topór Pangu, to za pierwszym razem w ogóle nie mogłam go znaleźć i myślałam, że utknęłam. Okazało się, że to błąd i topór nie wyświetlał się w należytym miejscu. Za drugim razem było ok - bardzo łatwo go odszukać.

Co do pierwszego problemu to przeczytaj może dokładnie wymagania misji, może coś pominęłaś, może trzeba ich więcej sztuk złapać, albo nie ten gatunek, ewentualnie to był błąd i jednak to był toniak. Co do drugiego problemu to przychodzi mi tylko na myśl to, że już wcześniej jakimś simem zdobyłaś topór i przez błąd gry wtedy go już nie było i jeszcze nie zdążył pojawić się nowy, jak pojechałaś tam innym simem. Albo zwyczajny bug ;)

HNL 08.12.2009 20:51

No właśnie nie, to była moja pierwsza tego typu misja. Udało mi się go zdobyć dopiero drugim Simem:) W międzyczasie szukałam odpowiedzi na innym forum i okazało się, że to błąd gry.
Tak na marginesie, to dzisiaj nieoczekiwanie topór zniknął mi z plecaka (jak nie urok, to...).

fryciuuniaaa 10.12.2009 02:56

Moim problemem są Chiny. Muszę pokonać Dong Huo a nigdzie nie mogę go znaleźć. Pomóżcie bo już się denerwuje.

A i jeszcze jedno. Jestem w sfinksie, medytuje przed tym posagiem i nic :/

Verbos 10.12.2009 18:49

Ja mam taki problem: Aktualnie jestem w Chinach przy 2 albo 3 misji nie pamiętam dokładnie w każdym razie chodzi o tą ze smoczą paszczą doszedłem do celu gdzie trzeba znaleźć jakiś relikt w okolicach grobowca i nie mogę go znaleźć. Czy ktoś wie gdzie on jest położony?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:04.