TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Simowo Charionette TS3 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53375)

Diana 31.01.2014 10:48

Odp: Simowo Charionette TS3

Mnie też nie podobają się soczewki Leny - małe źrenice i trochę nijaki kolor. :P
Za to simka ma fajne ciuchy i włosy, podoba mi się. Wygląda tak naturalnie. :)

Charionette 06.02.2014 15:57

Dziękuję za kometarze :*

Dziś czas na Loreen:

Searle 06.02.2014 16:49

Loreen skojarzyła mi się z jakąś hipiska :) Nie jest jakaś powalająca. Jest ładna, ale moim zdaniem, nic poza tym. Ma bardzo widoczne te takie zmarszczki idące od nosa do ust.

Królewicz Grudkowego Kosmosu 06.02.2014 17:02

Strasznie podobna do Meryl Streep, to Ci powiem od razu. Trochę ma za duże oczy, ale te zdjęcia są po prostu boskie.
Taki mały, słodki tatuś.

aneurysm 06.02.2014 20:53

Świetne zdjęcia, aż przyjemnie się na nie patrzy. A simka bardzo ładna, taka idealna matka powiedziałabym.

cerastes 07.02.2014 13:21

Bardzo ładna i oryginalna sesja. :) Chyba nikt wcześniej nie wpadł na pomysł przedstawienia simki w ten sposób...
Na pierwszych zdjęciach Loreen rzeczywiście przypomina młodą Meryl Streep (moja ulubiona aktorka), ma taki sam melancholijny i dojrzały wyraz twarzy. ;)

Hebe 07.02.2014 14:53

Wydaje mi się, że ma za nisko położoną szczękę i lekko wyłupiaste oczy. I nie podobają mi się jej brwi (nie przejmuj się, mi trudno podpasować z simowymi brwiami ;) ). Loreen jako całokształt wydaje mi się dość przeciętna, za to zrobiłaś jej niezłą sesję.

Diana 08.02.2014 20:21

Jak mogłam nie zauważyć nowej prezentacji? :O
Nooo, ładna jest. Podobają mi się oczy i kształt twarzy. Ogólnie ma taką delikatną, ale i dojrzałą urodę, jak napisała Senoy. Cóż, krótko mówiąc, podoba mi się. :fun: Bardzo ładne zdjęcia, fajnie, że zawsze wstawiasz ich dużo. Jest co oglądać. :)

Charionette 13.02.2014 14:47

Podobieństwo do Meryl Streep przypadkowe, nie wzorowałam się :)
Dziękuję za komentarze.

Justine

Kędziorek 13.02.2014 14:57

Loreen jest naprawdę piękna, a ta ciążowa sesja tylko dodała jej uroku. Cudnie :)
Justine też jest śliczna, ale jej oczy mi się średnio podobają. Zewnętrzny kącik oczu dałabym jednak nieco niżej. No i może nieco bardzie wyrazistsze brwi. Ale tak poza tym mi się podoba. Wszystko świetnie dobrane i dopasowane do siebie, strój, buty, ta bandana we włosach.
Ogólnie Twoje simy są bardzo charakterystyczne i uwielbiam je oglądać :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:47.