TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Najlepsze otoczenie wakacyjne (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53471)

Zielona Herbata 26.12.2012 15:14

Odp: Najlepsze otoczenie wakacyjne

Odkurzę troszkę temat,bo mnie zaintersował... :)

Wybrałam Egipt. Dlaczego ? Otóż już argumentuję.
Ten kraj wywołał u mnie prze wielkie zauroczenie. Jest realistyczny upał,ponieważ wszystko jakby się "faluje". Grobowce są pełne komnat,drogocennych skarbów.
W sklepie z reliktami można kupić coś naprawdę drogiego,a misje są ciekawe.
Kocham zachody słońca,krajobrazy są takie fantastyczne,że aż kusi palec do ciskania klawisza C :D
Lubię bardzo historię starożytnego Egiptu (kultura,religia,cywilizacja) i chyba jest to również powód,dla którego polubiłam Egipt :P

No i tyle ! ;)

Ryver 18.04.2013 20:28

Oczywiście, że Egipt.
Nie rozumiem, czemu Francja jest najdroższą wycieczką - nie ma tam nic nadzwyczajnego.

ajditia 29.04.2013 17:18

A ja nie rozumiem czego chcecie od Francji. Jest świetna sama w sobie :)

miłośniczka zwierząt 29.04.2013 20:09

Francja zła nie jest Ale ja i tal lubię Chiny i Egipt najbardziej.

MrSiM 22.09.2013 23:09

Francja <3

Wybrałem, dlatego że po tych wszystkich misjach w Chinach i Egipcie tam przychodzi czas na taki relaks. Bardzo podoba mi się robienie nektaru, rynek jest ładny i ogólnie wszystko na plus xD.

Królewicz Grudkowego Kosmosu 23.09.2013 21:45

Ja w głębi serca zawsze będę kochał chiny jednak to francja została najlepiej zorganizowana. Wręcz uwielbiam ten placyk z ryneczkiem. Egipt też lubię, ale nie ma w sobie tego czegoś, tylko piach.

KarolinaJ 25.09.2013 20:49

Ja uważam, że każde z wakacyjnych otoczeń zasługuje na uznanie :) Nie mogę powiedzieć o żadnym z nich, że mi się nie podoba bo w każdym jest coś co mnie urzeka :)

Pink Panther 12.10.2013 21:09

Chyba Francja... Nie wiem czemu, jakoś tak najbardziej mnie urzekła. No i są skutery <3
Zresztą wyrabianie nektaru jest całkiem spoko.
Jedynie smuci mnie, że Wieża Eiffla jest jako ozdoba, na obrazkach promocyjnych było pokazane, że można pod nią chodzić, są ławki i tak dalej, już planowałem moim Simom niesamowite oświadczyny... ;__;

Na drugim miejscu stawiam Chiny, Egipt jest według mnie zbyt... pusty? To chyba będzie najlepsze słowo.

kessaris 26.10.2013 10:50

Każde otoczenie wakacyjne wg. mnie ma "to coś" w sobie. Jednak najbardziej spodobał mi się Egipt, dla mnie to otoczenie ma w sobie najwięcej..."egzotyczności"? Podoba mi się w nim wszystko - od koloru piasku, przez imiona i nazwiska simów (to dlatego, że kocham arabski) po piramidy i tą muzykę w podglądzie miasta :3

slony_paluch7 05.01.2014 10:45

we francji jest duzy grobowiec pod nektarnią, zamek do kupienia, i w ogóle pięknie można tam super odpocząć. I dlatego wielki + dla Francji!!!!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:05.