![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
Mam takie pytanie wyczytałam mam karte Nvida Geforcee GT 220 a na pudelku z wymaganiami nie ma tej karty czy to oznacza że przez to może gra mi się wyłączać? No i zawsze jak instaluje grę to na początku gry pojawia siękomunikat że gra nie rozpoznaje karty graficznej. CO to oznacza?
|
Miałam podobnie, lecz to nie był problem z grą tylko z moim komputerem. Zaniosłam gre do kolegi i uniego wsio pięknie działało! Spróbuj zainstalować je na innym komputerze, może to właśnie nie bd prolem z krą lecz z kompem!!!
p.s. Ja osobiście odradzam aktualizowania the sims, bo same kłopoty potem, ale są tacy, co uwazaja inaczej więc.... no cóż jeden bd cały czas aktualizował, a drugi raz zaktualizuje i sie zniechęci do dalszej aktualizacji ;) Cytat:
|
Wyłączanie się gry!!!
Witam!
Kiedyś grając w simsy 3 gra mi się normalnie uruchamiała,wszystko było OK.Dziś naszła mnie ochota na ponowną grę,tak więc zainstalowałem,zaktualizowałem i próbując uruchomić pojawia mi się czarny ekran a po około 1 - 2 sekundach powraca na pulpit i tapeta zmienia mi się na szarą.Wie może ktoś co jest tu grane? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam |
yeah! wkońcu mi simsy działaja poprawnie! karta graficzna jest ok! oddałam kompa do naprawy i coś z systemem ponoć miałam nie tak i zrobili i działaaa wkońcu !
|
Prześledziłam cały temat i niestety nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Mianowicie mam wszystkie dodatki do simów, tylko podstawa i WP oryginalne. Chciałam wgrać pliki package i zrobiłam wszystko według instrukcji. Odpalam grę i po intrze gra się wyłącza. Przenoszę folder mods z the sims3/game/bin do moich dokumentów i gra znów chodzi poprawnie. Z plikami Sims3Pack nie mam problemu. Z małpką była podobna sytuacja, ale wtedy musiałam instalować wszystko od początku. To nie jest również wina piracki wersji bo robiłam to również z oryginałami i ta sama sytuacja. Kiedyś chodziło mi wszystko poprawnie. Dodam, że nie instaluje najnowszej aktualizacji po zmroku bo wtedy crack będzie niezgodny i boje się, że wtedy w ogóle nie będę mogła grać. Próbowałam dosłownie wszystkich metod, i normalnej i z folderem DCCache i z małpką i TSR Workshopem, ale fryzura, której zmieniłam rozszerzenie (według poradnika z modnych simów) nie pojawiła się w grze. Zależy mi na dodatkach, chociaż na tych fryzurach bo jak dla mnie jest mały wybór fryzur, które mi się podobają. I wątpię, żeby to była wina komputera bo stary nie jest, a pamięci mam około 80GB na dysku na którym jest to zainstalowane. Dodam, że podstawa i WP zainstalowałam na D, a resztę na E. Proszę o pomoc ;(
|
Cytat:
|
Myślę, że to nie ma znaczenia, ponieważ wcześniej podstawę i WP zainstalowałam na D i był ten sam problem, a potem zainstalowałam resztę na E bo na D miałam mało miejsca więc problem chyba tkwi w czymś innym, ale jak znudzi mi się trójka to spróbuje jeszcze raz zainstalować na jednym dysku. Czytałam jeszcze, że ponoć aktualizacje gryzą się z dodatkami z neta to znaczy, żeby w ogóle nie aktualizować czy jak?
|
Ba, moja gra się w ogóle nie włącza :<
Wszystko po tym, jak zainstalowałam PZ :/ Jakies sugestie? EDIT: Już w porządku |
|
Cześć mam pewien problem za każdym razem gdy uruchomię grę pogram trochę i .. nagle się wyłącza sama nie wiem czym to spowodowane :(
mój komp : Windows Vista 32 bitowy procesor Intel Pentium (R) Dual CPU 2220 @ 2,40 GHZ Ram:2047 MB proszę o pomoc :) Dziękuję za porady .. Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:35. |