![]() |
Odp: Heltemodig
Nie znam słów, aby wyrazić to jak mi się podobało. Na pewno masz talent, który powinnaś wykorzystań nie tylko tu na forum. Opisy były bardzo ciekawe i wogóle cała akcja. Musze powiedzieć że popłakałam się , urzekła mnie cała historia. Sposób w jaki to napisałaś , jak to wymyśliłaś. Nie umiem teraz nawet po polsku pisać, bo cały czas w głowie mam postać Chrisa siedzącego na ławce i teraz znów płacze. W głębi sądziłam, że ojciec okaże się dobry. Było to świetne. Mam nadzieje że napiszesz niedługo nowe FS, nie mogę się doczekać tego co teraz znowu wymyślisz . 100000000/10
|
Carolina
Dziękuję i przepraszam za palec! Co do FS- oczywiście będę zaglądać;) Ellie Kurczę, takich pochwał to się od Ciebie nie spodziewałam! xd Dzięki! Co do ubrania to jest to rzecz prosta- zdjęcia na których Yova ma długie włosy to retrospekcja- to się wydzarzyło dawno, a teraz Yova ma krótkie włosy, chciałam zaznaczyć jakoś ten mijający czas;p |
no to ci sie udało :P
Ale za cholere nie moge zakumać o co ci kaman z tym palcem? |
Analiza
Pomyślę o innym FS, ale na pewno jeszcze nie teraz;) No i dziękuję, chciałam, żeby ostatnia scena była sentymentalno-dramatyczna! Carolina- palcem...? |
no to się przyjrzyrz poprzedniej wypowiedzi gdzie przekręciłaś mój nick:P
albo ja coś nie kumata jestem:D |
pisałaś, że urżnęłaś się nożem to myślałam, że w palca xd
|
A no tak! Ej, a skąd wiedziałaś że w palec?! ty jesteś dziwna, ale robisz superowe FS!
|
Jeju, ja nie wiem skąd wy bierzecie takie fajne pomysły na historię. Liczę, że będzie odcinków tyle (a może więcej!) niż Mody na Sukces ;D.
|
Uuq odcinków czego? Heltemodig się już skończyło
|
Cytat:
aa no wlasnie, tak myslalam, ze to sie wydarzylo wczesniej, ale jakos tego nie moglam ogarnac i musialam spytac! (a tak w ogole to nie odpisalas mi na moje zwierzenia w profilu :{) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:24. |