![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
kupiłbym, ale nie wiem, czy zdążę naprawić Frameworka (jakoś się nie mogę do tego zabrać)
Dodatek fajny, zapowiada się lepiej niż WP. Szczególnie mi się podoba, że będzie można edytować otoczenie. |
Dobrze by było, jakby dzięki temu dodatkowi zawody z podstawy były także w ten sposób rozgrywane, najlepiej jakby było widać co się dzieje w biurze, albo możnaby było robić eksperymenty w centrum Landgraaba tak jak robi się wszystko w domu :D
|
No, byłoby super, ale wątpię, żeby tak zrobili
ciekawe, czy jak się zainstaluje, to będzie działać WP |
eee, moim zdaniem to mogli coś lepszego wymyślić.. ta 'kariera' to takie trochę denne będzie moim zdaniem -.-
fajnie by było jak by stworzyli też coś w stylu 'cztery pory roku' ;) no i 'zwierzaki'. ale poczekamy zobaczymy, pewnie jeszcze nie jedną niespodziankę dla nas wymyślą ;) |
mi by się przydał zawód prezydenta :) mieszkanie w białym domu, zarządzanie krajem...
no i aktora\aktorki :D |
Wiadomo recenzja ciekawie brzmi, lecz czy na prawdę tak będzie? ;D Jeśli miałoby tak na prawdę być to z chęcią bym kupiła.
|
Mi się podoba pierwsza wersja okładki, bo ta druga jest dziecinna.
Nie podoba mi się też nazwa dodatku, bo w tłumaczeniu z oryginału powinien nazywać się Ambicja, a nie Kariera. Zrobili tak samo jak z WP, które w tłumaczeniu z oryginału nazywałoby się Światowe Przygody ;-). No, ale mniejsza z tym. Dodatek i tak kupię. Zachęcili mnie eksperymentami i pogromcami duchów ;). Nie zależy mi na oglądaniu sima w pracy, dla mnie to tylko zbędny luksus, ale byłoby ciekawie. No i fajnie też że będzie można robić tatuaże. |
tutaj znalazłam dwa fajne artykuły odnośnie dodatku
http://usims.socjum.pl/blog/pokaz_wpis/69 http://usims.socjum.pl/blog/pokaz_wpis/70 |
No rzeczywiście fajne artykuły szczególnie drugi.
Deszcz meteorytów? Dziwne jak na simy ;). |
A ja chcę koronera!
Za dużo CSI się naoglądałam, ale CHCĘ KORONERA! :P Opcja z tatuażami jest niesamowice zachęcająca. @up: Deszcz meteorytów, ja bym się nie dziwiła. Jak w 2 sim mógł zejść przez uderzenie satelitą, a w 3 można zakupić dom zniszczony przez meteoryry... Wszystkiego po twórcach można się spodziewać :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:22. |