![]() |
Odp: zumzoolowe simy
A tak w sprawie Shawna...
Cytat:
|
Cytat:
Może wyszło ładne ale siedziałam nad nim chyba pięć minut! Cały czas coś mi nie pasowało, aż w końcu zostawiłam tak jak jest. Ale fakt, brzydkie nie jest. :D |
Popieram, że ma za chude policzki ;p
Ale i tak ładna :) |
Dziękuję wszystkim. :)
|
A mi nie przeszkadza to zwężenie przy ustach.
Jest śliczna, ma swój urok i przepiękne oczy :) Tylko brwi według mnie nie pasują, ale reszta... perfecto! Tęsknie za Shawnem i jego włosaaami! :D |
No, jego włosy były supcio. :D
I dziękuję za komentarz, chociaż uważam, że brwi jak najbardziej pasują. A z resztą i tak nie mam innych, które pasowałyby chociaż w trochę większym stopniu. Ale najważniejsze, że simka się podoba. :) |
No, poprawa jest, ale jak już mówili za bardzo koścista - ma taką.. twarz anorektyczki. ; d
Btw. Prooooszęę Cięę, nie obrabiaj w taki sposób zdjęć - wgl. to rób je print'em - bo ten aparat w grze jest do de. ; o |
Hmmm, zgadzam się co do tej kościstej twarzy. Jak już wcześniej napisałam po prostu mózg mi się lasuje od ciągłego patrzenia na moje simy. O.o
Ale nie rozumiem co złego jest w zdjęciach. Obrobione są fajnie, starałam się, aby było inaczej. Więc co złego jest w moich zdjęciach? Z chęcią się dowiem, aby były one lepsze. |
Chodziło mi o strasznie złą jakość - która po tych 'efektach' jest jeszcze gorsza. Osobiście radziłabym Tobie, żebyś robiła zdjęcia Print Scrn'em - wtedy jakość jest o wiele lepsza, i można sobie obrabiać do woli. Aparat w grze jest straszny...
A, i zapomniałam się spytać - skąd masz skin tej simki? *o* |
Beatrix - dziękuję za porady, na pewno skorzystam. :) Co do skinu, niestety nie nan bladego pojęcia skąd go mam. O.o Jak gdzieś się na niego natknę to podam linka, ale na dzień dzisiejszy jestem zielona.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:37. |