![]() |
Odp: Gracie z opcją "Wolna wola" ?
Raz zapomniałem wyłączyć wolną wolę i simka zamiast do pracy na 9:00 czasu simowego poszła grać na komputerze.Skapnąłem się o 13:00 czasu simowego.
|
Ja gram z włączoną wolą...
Bo co mi sie stanie jak sim coś zrobi złego...? wolną wole wyłączam jak mam rodzine 1 lub 2 osobową ale to bardzooooo rzadko |
Cytat:
|
Gram z wolą, choć mam tylko 1 simkę. Po prostu nie wyłączam, chociaż czasami denerwuje mnie simka, lecz na razie grając bez kodów, muszę mieć włączoną.
|
ja zazwyczaj gram z włączoną wolną wolą tylko, dlatego że u mnie zawsze są rodzinki tak, 5-6 osobowe, i wtedy łatwiej się gra taka rodzinką.
|
Czasem tak, czasem nie - różnie.
Głównie gram z wł., ale czasem mnie wkurza, gdy simy latają byle gdzie i nie mogę kontrolować tej Hultaj-Chochli. :P |
Ja przeważnie wyłączam wolną wolę.
|
Ja zazwyczaj gram na "wolna wola" ale jak nie ogarniam a mam jakiś konkretny plan dla jakiejś rodziny to wtedy wyłączam.
|
Wszystko zależy od tego, ilu mam simów w rodzinie.
Jeśli jest ich mało - wtedy wyłączam wolną wolę i kontroluję ich całkowicie. W przypadków większej liczby domowników, lepiej, żeby mieli wolną wolę - na wypadek, gdybym czegoś nie dopilnowała (potem może skończyć się nieprzyjemnie - śmiercią głodową, wizytą opieki społecznej itp.) |
Broń Boże :o Raz jak miałam włączoną Sim na studiach podszedł do chłopaka i go pocałował. To był jego pierwszy pocałunek... :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:52. |