![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
GTAIVsa Twój Sim musi zostać wynalazcą w Ośrodku Badawczym, a z biegiem kariery pojawi się ta okazja... Teraz nie pamiętam kariera wynalazcy czy naukowca... ;)
|
wybaczcie, ze nie przeczytalam calego tematu, ale czy w karierze dochodza jakies nowe cechy osobowosci?
@down dzieki bardzo! |
Cytat:
•Urodzony sprzedawca •Ekscentryczny - świetny wynalazca •Dramatyczny •Eko-przyjaciel - jest to najbardziej rozbudowana cecha. Twój Sim będzie wolał brać prysznic niż pluskać się w wannie, jeździć na rowerze i będzie uprawiał recykling, co da mu pozytywny nastrójnik. Jeśli jednak będziemy jeździli samochodem, robili pranie i będziemy kąpać się w wannie otrzymamy negatywny nastrójnik. •Spostrzegawczy - świetna cecha dla detektywów. •Doświadczony Rzeźbiarz |
Cytat:
zanim zaczniesz strylizacje sprawdz,czy klient jest zadowolony,ma dobry humor...drobny szczegol,ale ma wplyw na ocene |
Wie może ktoś, czy strażak do akcji zawsze jeździ sam, czy tylko ja tak mam?
|
EJ70 mój sim też zawsze sam bierze udział w akcjach.
|
jak bardzo ciezko jest rozwijac kariery dwoch simow? dajecie rade, czy drugiemu simowi lepiej dac 'normalna' prace?
|
Cytat:
Ja simką stylistką i strażakiem nie wyrabiałam, i przestałam nimi grać :P |
Cytat:
|
Cytat:
No właśnie, zapomniałam dodać, że ja zawszę gram 1 simem ;D [tzn, zazwyczaj...] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:38. |