![]() |
Odp: Vincent and Marco
Boskie :D A ostatnia fota wymiata ,zwłaszcza z tym napisem haha :D
|
Twój napis Rudzielcu na zdjęciu masakruje wszystko :D. Foty są naprawdę świetne :). Ach, Marco i Vincuś :D.
|
A kiedy bonus "Fantastyczna Czwórka"? :D
|
chrupek wiem dlaczego ostatnie ci się nie podoba, nie ciężko zgadnąć :D
a o przedostatnim nic nie powiedziałeś :D Gold_Chocolate akurat w ostatnim zdjęciu chciałam zwrócić uwagę na ten napis w rogu :D Libby dziękuję :D chociaż nie taki ten napis miał cel xD bubel-96 nie wiem... najpierw muszę wkleić odcinek mojego romansidła :D potem odcinek Vorga :D i wtedy wezmę się za bonus ^^ krótko mówiąc, pewnie wszystko będzie w tym tygodniu :D |
trzymam Cie za słowo! :D I pamiętaj, że dzisiaj niedziela, czyli masz dwie i pół godziny :D
|
Bubelku! :D ja mam na myśli nowy tydzień, tylko jakoś mi się tak napisało xD
Edit: o widzę w tagach fantastyczną czwórkę :D wiecie co, ten bonus to będzie odpał roku xD |
Nasz odpał roku :P
Powiedziałaś na ten tydzień, kłamczucho :D |
Ta fantastyczna czwórka mnie rozwaliła :P (Mogłaby być "fanatyczna", wtedy bym umarł ze śmiechu :D)
Czekam najpierw na odcinek (TO MA BYĆ DZISIAJ! B)), a potem na odpał roku (tylko ,żebym ja tam był |
Ja właśnie przeczytałam fanatyczna czwórka. Ogólnie pierwszy odcinek był lepszy niż drugi, a ze zdjęć to najbardziej mi się podobało czwarte.
|
A ja bym wolałabym by, zamiast tych wdzięczących się lasek, pojawiła się Sanae i Mei :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05. |