![]() |
Odp: NRaas - Supercomputer mod
Cytat:
Spróbuj przenieść go w to miejsce: Moje Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Mods Screen: http://i41.************/dp95d1.jpg Plik, który podała Searle, działa tylko ze starszymi wersjami gry, więc jeśli posiadasz Pokolenia albo Zwierzaki, nie musisz go ściągać. |
Mam mały problem. Ściągnełam Nraas'a, wszystko dobrze śmiga do czasu, gdy chcę edytować sima w CAS'ie, otwiera się tryb edycji i gra się wiesza. Nie mam pojęcia czemu, inne opcje działają prawidłowo :|
|
Cytat:
Helena, spróbuję przenieść i dam znać czy to coś dało. A skoro nie muszę mieć tej biblioteki .dll, to mam ją usunąć, czy już niech sobie tam siedzi? |
Cytat:
Cytat:
|
Ja pierwsze słyszę, że nie trzeba mieć tego pliku... Zawsze się trąbiło, że trzeba, nie wiem gdzie i kiedy to "odwoływano". Ja mam go w podstawce i w każdym dodatku\akcesoriach...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mam aktualizacje 10.0.96 013001....więc którego NRaas'a powinnam mieć? Do tej pory nie instalowałam tego moda,ale po przeczytaniu pochlebnych opini skusiłam się na niego.
Mam jeszcze jedno pytanie: wrzuciłam ten plik resource.cfg do katalogu mods, ten d3dx9_31.dll do wszystkich Game/Bin dodatków,które mam i jak wrzuciał poseplayer i pozy do katalogu Packages to mi nie chodzi...czy do tego tez potrzebna jakas aktualizacja? |
U mnie już nie ma problemow, CAS się nie zacina. :P
Czy można Nraas'em zwiększyć umiejętności sima? Jeśli tak, to jak, bo nie potrafię tego ogarnąć. |
A ja mam takie pytanie...
Jak wchodzę w Nraasie w opcje stylista, albo do edycji w CAS, to wszystko jest git majonez i w ogóle, a jak chcę zmienić ubranie to mi wyskakuje taki komunikat w żółtym dymku z boku i pisze że jakiś Script Error czy coś takiego jest i ubrań nie ma. Całkiem pusto. Fryzurę itd da się zmienić. I dodam, że po tym nic mi się nie dzieje z grą, nie wywala do pulpitu ani nic. Wie ktoś jak to naprawić? Mam aktualnego moda i grę. |
Cytat:
[img]http://i41.************/11jrpmp.png[/img] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:44. |