TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

hellraiser 30.10.2010 10:02

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Jak zrobić żeby moi Simowie tak fajnie tańczyli, tym nowym stylem? Bo jak klikam na ten parkiet to s± losowo różne: dziki taniec, taniec-wykopaniec, taniec rockowy, słodki taniec. Ale i tak to nic nie daje, bo i tak tańcz± tak samo.

beata18ns 30.10.2010 10:15

kurcze przeprowadzilam simsy do bloku z tarasem, dwupietrowe jest to mieszkanie i nie moge postawic jacuzzi na tarasie bo sie zwiazek mieszkancow czy jacys tam sie nie zgadzaja ;| dobilo mnie to, u mnie w klubach tez pusto, ciagle wyskakuje okienko ze tu jest nudno, pora poszukac innego klubu, albo w tym klubie jest goraco jak conor frio po czyms tam, lepiej zmien klub i tak ciagle, w kazdym co bylam tak jest, ktory klub jest oblegany przez ludzi?

PoZmrokowiec 30.10.2010 10:21

Beata, poszukaj w gazecie najlepszych klubów dnia.

Chrzan, u mnie Simy tańcz± nowym stylem gdy wł±czam imprezowy taniec, czadowy taniec .

beata18ns 30.10.2010 10:24

ok, a jakis pomysl na postawienie jacuzzi na tarasie? w bloku o nazwie jeden lew? teraz zobaczylam ze w bloku jeden lew juz jest, ale nie chce mi sie przemieszczac wszystkiego tak jak w dwa lwy, a w jeden lew nie podoba mi sie rozklad pomieszczen, poza tym juz tam urzadzilam wszystko, i ciach nie da sie jacuzzi, prosze pomozcie bo juz nie moge ;/ i jeszcze przy okazji czy da sie np jakos powiekszyc mieszkanie w bloku?

PoZmrokowiec 30.10.2010 10:37

Też tak miałem problem z tymi jacuzzi w apartamentach ;) . Chciałem wstawić nowe, ale s±siedzi nie pozwalali. Nie da się powiększyć bloku . Jacuzzi nie da się wstawić do apartamentów :( .

Paka 30.10.2010 10:39

Dochodz± w dodatku jakie¶ nowe płoty?

PoZmrokowiec 30.10.2010 10:40

Pół¶cianki w łatce, a ogrodzenie nie wiem. Raczej tak. Zaraz wejdę w grę i pokaże jakie s± w temacie zdjęć ;) .

beata18ns 30.10.2010 10:48

ale w tym jednym apartamencie jest jacuzzi, da sie wstawic ale na pietrze, problem sie pojawia jak chce sie na tarasie, ale napewno jest jakis sposob bo tworcy dali wsadzili tam w tamtym, tylko jaki, hmm zalamalo mnie to ze nie moge sobiue go tam postawic

hellraiser 30.10.2010 11:05

Może spróbuj kodem moveobjects on?

beata18ns 30.10.2010 11:10

nic to nie daje, na tarasie sie nijak nie da, da sie w pokoju, nastepnie z pod spodu usuwamy ten dół;p i jest :D, szkoda ze sie na tarasie nie da bo strasznie chcialam

jeszcze jedno, nie moge postawic krzesel przy b±blobarze, ma ktos taki problem?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:01.