TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58145)

nati760 31.10.2010 15:51

Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Hej jak się zostaje barmanką xD? Wiem że takie głupie pytanie no ale nie wiem jak nią zostać xD
A tak poza tym dodatek bardzo fajny :]

Starlight 31.10.2010 15:58

mnie ogolnie gra nie zachwyca jakoś... z każdym dodatkiem gra staje sie coraz to bardziej nudna......

Chryz - Wierz mi, że co 2 osoba na forum nie ma full detali, niby gra wygląda ładniej, ale czy kupujecie gry tylko żeby się grafiką podniecać?

Wielebny 31.10.2010 16:03

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1318534)
ja się tak zastanawiam,czy jeśli usunę teraz WP,to gra trochę "przyspieszy"?
bo i tak nie korzystam z tego dodatku,więc chyba mogę go usunąć bez reinstalki simsów?

Gdyby usunięcie dodatku WP przyśpieszyłoby grę to byłoby to co najmniej dziwne.
Usunięcie nieoficjalnych dodatków w pewnym stopniu na pewno przyśpieszy grę.

Up:starlight:
Wiadomo, że grafika nie najważniejsza, ale granie w cokolwiek widząc same rozmazane tekstury odbiera mi zupełnie radość z gry.
Nie wymagam wszędzie grafiki rodem CryEnigne 2/3 (crysis/crysis 2) ale czerpię również radość z gry oglądając ładne widoki, które zapewnia lepsza jakość grafiki.
Taki Oblivion (2006) choćby, graficznie przy nim to ts3 może się schować, a wymagania znacznie mniejsze. :)

PoZmrokowiec 31.10.2010 16:21

W Bridgeport też są magicy :) . Magika spotkałem w wieżowcu Centrum Jeden Lew z jacuzzi. Ma na imię Jeremey Tompkins. Może podobnie się nazywa ;) . z zawodu jest magikiem ;) .

Kamis 31.10.2010 16:30

Cytat:

Napisał nati760 (Post 1318599)
Hej jak się zostaje barmanką xD? Wiem że takie głupie pytanie no ale nie wiem jak nią zostać xD
A tak poza tym dodatek bardzo fajny :]

Musisz wbić 1 pkt mixologii i to praca dorywcza jest. Klikasz na któryś z barów i jest ;)

molly_k 31.10.2010 20:24

Czy zauważyliście pewną rzecz (może juz tak było wcześniej a ja nie zauważyłam), mianowicie godziny pracy w większości miejsc zaczynają się od 13? Może po to, żeby się wybawili i wyspali? Nie wiem, ale to trochę burzy cały dzień. Bo poza pracą i zabawą nie ma się juz czasu na nic. Sam dojazd na imprezki, do pracy, do domu, zajmuje w kij czasu.

hellraiser 31.10.2010 21:13

Dziś moja Simka-Wampirzyca doznała tak zwanej wpadki :D Około dzień po dość udanym Bara-Bara, cieszę że dostanie awans na ósmy szczebel kariery filmowej, a tutaj skubana wychodzi i głaszcze się po brzuchu z komunikatem, że bierze sobie urlop macierzyński. Wrrrr! Ale przynajmniej dziecko urodziło się z ładnymi, lodowymi oczami i rudą grzywą :)

Lady88 31.10.2010 21:16

Cytat:

Napisał Chrzan (Post 1318809)
Dziś moja Simka-Wampirzyca doznała tak zwanej wpadki :D Około dzień po dość udanym Bara-Bara, cieszę że dostanie awans na ósmy szczebel kariery filmowej, a tutaj skubana wychodzi i głaszcze się po brzuchu z komunikatem, że bierze sobie urlop macierzyński. Wrrrr! Ale przynajmniej dziecko urodziło się z ładnymi, lodowymi oczami i rudą grzywą :)

ale wybrałeś wtedy bara-bara czy postaraj się o dziecko?
bo jak po bara-bara Simki też zachodzą w ciążę to trochę lipa :P

hellraiser 31.10.2010 21:21

No w tym rzecz, że Bara-Bara. Kurde, teraz się boję używać tej opcji, żeby nie mieć niechcianych dzieci. Trzeba będzie przerzucić się na telewizję :D

nmin 31.10.2010 21:42

Cytat:

Napisał Chrzan (Post 1318814)
No w tym rzecz, że Bara-Bara. Kurde, teraz się boję używać tej opcji, żeby nie mieć niechcianych dzieci. Trzeba będzie przerzucić się na telewizję :D

Bez jaj! Czyli jeśli wybiorę Simowi pragnienie życiowe "bara-bara w pięciu miejscach z pięcioma Simami", to trzy dni po każdym bara-bara będę musiała latać po mieście i sprawdzać, czy się nie rozmnożył?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:09.