![]() |
Odp: W jakiej okolicy gracie?
Ja od samego początku gry w simsy, gram w SV.
Wiele razy prubowałem grać w BP, ale dla moich simów te miasto jest za duże. W TB simy są okropne. Nie wiem czemu, ale tych simów nie lubie. Jedyne miasto, które oprócz SV mi pasuje, to AP. Jest fajne. Ale jak w nowym mieszkaniu będę miał nowego kompa, pobiorę jakieś z neta. :D |
Ja gram w Bridgeport odkąd zepsuł mi się zapis w Riverwiew. Wcześniej grałam też w SV i Twinbrook .
|
Ja obecnie gram w Bridgeport ale bardzo lubię grac w SV.
|
Ja też, chociaż mam do wyboru inne okolice wolę w SV :D
|
Ja obecnie gram w Appaloosa Plains;)
|
Bridgeport. Ślicznie wygląda nocą, jest dość dużo klubów, ale połowa z nich i tak mi nie przypada do gustu. Oprócz tego także Sunset Valley, przyzwyczaiłam się do tej okolicy.
|
Przeważnie w SV i w Twinbrook. te miasta są najciekawsze
|
Kiedyś grałam często w SV, oczywiście, w Riverview tylko raz grałam, Twinbrook jakoś też mnie nie ciekawi, chociaż pare razy grałam w tej okolicy. Najczęściej grałam w Bridgeport, jednak teraz to tylko Hidden Springs i Barnacle Bay.
|
Przyzwyczaiłam się do Simów z SV, jednak sama okolica nie napawa mnie zachwytem, więc przerobiłam ją według własnych zasad i upodobań. Zdarza się także Bridgeport, lecz końcem końców zawsze stwierdzam, że jest za mało przedmieść i wracam do pierwszej wersji.
|
Grałam w Hidden Springs i Barnacle Bay ostatnio, ale mi się znudziły i stęskniłam się za Bridgeport, to jest miasto, w któremu poświęciłam najwięcej czasu i uwagi.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:36. |