TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pokolenia - wrażenia z gry. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60437)

>>>FiShIp<<< 01.06.2011 11:16

Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

wydaję mi się,że chyba przeinstalować by wypadało simsy bo to jest jakiś katalog gry

anjanka 01.06.2011 11:21

ojeju bindi powodzenia też to miałam przez to mi się gra wyłączała az wkoncu oddałam do reperacji i mi zrobili dałam im płyty z Simsami i powiedziałam że nie zapłace do póki nie bedzie mi gra normalnie wgrywać się i działać :D

Horsez 01.06.2011 11:23

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1402364)
Ja za to uważam, że to najlepszy dodatek, jaki do tej pory wyszedł. Jak dla mnie oczywiście. Bo WP zawiodło mnie strasznie i uważam je za najgorszy dodatek. To wszystko kwestia tego co kto lubi i czego oczekuje. Ja z dużych rzeczy w dodatkach korzystam krótko, bo szybko mi się nudzą. Dlatego podoba mi się to, że doszło sporo usprawnień w codziennym życiu Simów, że są wózki, laski, piętrowe łóżka, spiralne schody, łuki ślubne itd... Jeszcze nie zauważyłam poważniejszego buga. Raz np. zmieniłam aktywną rodzinę i po powrocie nastolatka miała pragnienie nauczenia się prowadzenia auta, a już to potrafiła. Ale mogła normalnie jeździć samochodem, więc wystarczyło skasować pragnienie.

Dla mnie Wp to także był najgorszy dodatek, tak samo jak kariera jakoś bardziej mnie nie zaangażowała, jak narazie najbardziej podobały mi sie PZ.
Dzisiaj około 18 będę miała grę, więc zobaczymy co to z tego wyniknie, aczkolwiek zgadzam sie ztwoją wypowiedzią bo ten dodatek urealnił nieco grę :)

DiamentowaSimka 01.06.2011 12:12

Pokolenia ot bedzie najlepsyz dodatek ja to tak oceniam
Najlepszym dodatkiem sa pokolenia
2.Po Zmorku
3.Kariera
i Chzba Wiadomo

misia70 01.06.2011 12:20

a jak wygląda chodzenie o lasce.
Jest wolny taniec?
Dajcie jakieś fotki ;)

Chloé 01.06.2011 14:18

@anjanka dzięki !
Jakimś cudem po kilku podejściach udało się zainstalować grę, już myślałam że nic z tego.
Dodatek bardzo mi się spodobał, lubię wielodzietne rodziny i teraz jest okazja by gra była przez to przyjemniejsza. Czuję, że to będzie mój ulubiony dodatek.

Tylko gdzieś mi zniknął wymyślony przyjaciel gdy tylko bobo przestało się nim bawić, a w plecaku nie ma, gdzie on mógł się podziać... Oby to nie był bug pt. 'znikający niewidzialny przyjaciel'.

Meggie 01.06.2011 15:17

Bindi mi właśnie też zniknął -.-

Mixy 01.06.2011 15:51

Moim zdaniem, wspomnienia Simów są zbyt nachalne. Wszystko uwieczniać...

unnami 01.06.2011 16:14

tia, kupil mebel, punkt w doswiadczenu czegos, przejechal sie samochodem, odwiedzil klub, kupil ksiazki...

eyvee 01.06.2011 16:36

mi to tam nie przeszkadza robie "x" i juz ^^, ale ciesze sie, ze teraz trzeba sie troche nameczyc z tymi randkami by sie oswiadczyc itd...jak w realu :P i przynajmniej jest co do roboty, a nie klik klik i od razu ma sie slub dziecko itd, za latwo dla mnie = zbyt nudno :) wiec tu ma gra +'a.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:29.