![]() |
Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.
wydaję mi się,że chyba przeinstalować by wypadało simsy bo to jest jakiś katalog gry
|
ojeju bindi powodzenia też to miałam przez to mi się gra wyłączała az wkoncu oddałam do reperacji i mi zrobili dałam im płyty z Simsami i powiedziałam że nie zapłace do póki nie bedzie mi gra normalnie wgrywać się i działać :D
|
Cytat:
Dzisiaj około 18 będę miała grę, więc zobaczymy co to z tego wyniknie, aczkolwiek zgadzam sie ztwoją wypowiedzią bo ten dodatek urealnił nieco grę :) |
Pokolenia ot bedzie najlepsyz dodatek ja to tak oceniam
Najlepszym dodatkiem sa pokolenia 2.Po Zmorku 3.Kariera i Chzba Wiadomo |
a jak wygląda chodzenie o lasce.
Jest wolny taniec? Dajcie jakieś fotki ;) |
@anjanka dzięki !
Jakimś cudem po kilku podejściach udało się zainstalować grę, już myślałam że nic z tego. Dodatek bardzo mi się spodobał, lubię wielodzietne rodziny i teraz jest okazja by gra była przez to przyjemniejsza. Czuję, że to będzie mój ulubiony dodatek. Tylko gdzieś mi zniknął wymyślony przyjaciel gdy tylko bobo przestało się nim bawić, a w plecaku nie ma, gdzie on mógł się podziać... Oby to nie był bug pt. 'znikający niewidzialny przyjaciel'. |
Bindi mi właśnie też zniknął -.-
|
Moim zdaniem, wspomnienia Simów są zbyt nachalne. Wszystko uwieczniać...
|
tia, kupil mebel, punkt w doswiadczenu czegos, przejechal sie samochodem, odwiedzil klub, kupil ksiazki...
|
mi to tam nie przeszkadza robie "x" i juz ^^, ale ciesze sie, ze teraz trzeba sie troche nameczyc z tymi randkami by sie oswiadczyc itd...jak w realu :P i przynajmniej jest co do roboty, a nie klik klik i od razu ma sie slub dziecko itd, za latwo dla mnie = zbyt nudno :) wiec tu ma gra +'a.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:29. |