TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

figa 18.07.2011 12:24

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

Zagłosowałam na konie :) Mam nadzieję, że będą Araby, moim zdaniem najpiękniejsze konie.

Kupię moim simom na pewno także psy, przy okazji mam pytanie, orientuje się ktoś, czy w grze będzie taki piesek? :) (foksterier krótkowłosy)

http://i.pinger.pl/pgr463/d32dfae500.../784866738.jpg

anie_1981 18.07.2011 12:31

Ja na 200% zrobię sobie parkę, która zamiast dzieci, będzie miała stado zwierzaków, wszystkiego po trochu. Rozpocznę nową grę w nowym mieście i będę tam miała "Rancho". Nawet zrobię wybiegi dla szopów, skunksów i sarenek. Mam nadzieję, że będą też trochę chodziły po boksach, a nie tak jak w dwójce czy jedynce, że będą stały w miejscu i nic nie robiły. Już się normalnie nie mogę doczekać :D

EDIT:

@UP:

Araby to moja ulubiona rasa koników, jak ich nie będzie, to będzie mi przykro. Co do Fox Terrierów to są całkiem ładne, takie jak słynny "Reksio". Ciekawe czy będą, ale na razie niestety nie dostaliśmy listy ras psów\kotów\koni. Jak taka lista się ukaże, to przeczytam ją "od deski do deski". Mi się marzą beagle.... Słodkie są...

Juhas 18.07.2011 16:24

Tak beagle ładne są :) Ja jeszcze chciałbym mieć pieski o płaskich mordkach :D Maltańczyka z różową kokardką dla moich gwiazd :D A tak to jeszcze shit-zhu oraz pekińczyka :) Bo są śmieszne :)

Spectrum 18.07.2011 19:46

Cytat:

Napisał Juhas (Post 1418510)
Tak beagle ładne są :) Ja jeszcze chciałbym mieć pieski o płaskich mordkach :D Maltańczyka z różową kokardką dla moich gwiazd :D A tak to jeszcze shit-zhu oraz pekińczyka :) Bo są śmieszne :)

taa taki jeden shih-tzu wyleguje się teraz na moim łóżku xd
gdyby dodali psy które wymieniłeś ;) Można pomarzyć ;)

Ejak 20.07.2011 11:23

Na razie nie zastanawiałem się nad rasami psów, tylko wspomniałem o Yorkshire terrier i Dogue de Bordeaux, natomiast z ras kotów to najbardziej zależy mi na:
Turecki Van
Bengalski
Manx
Niebieski Rosyjski
Perski
Kot Mieszany

Saphira 20.07.2011 13:05

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1419155)
Na razie nie zastanawiałem się nad rasami psów, tylko wspomniałem o Yorkshire terrier i Dogue de Bordeaux, natomiast z ras kotów to najbardziej zależy mi na:
Turecki Van
Bengalski
Manx

Niebieski Rosyjski
Perski
Kot Mieszany

No ja też liczę na kota perskiego i na vana, to moje ulubione rasy :) A koty syjamskie będą na pewno, widziałam na screenach.

Karel13 20.07.2011 13:39

Nienawidzę kotów. Są tylko i wyłącznie ładne, a zostają przy Tobie tylko dlatego, że im żreć dajesz :). Wiem, że nie zawsze tak jest, ale niestety w większości przypadków to jest prawda. Jednak wolałbym, aby w grze się pokazały.

Mi najbardziej zależy na chihuahua, pudlach i labradorach/golden retriverach :).

Spectrum 20.07.2011 13:53

Myślę, że te wszystkie rasy jakie wymieniliście będą zarówno koty jak i psy, bo przypominam sobie, że w 'dwójce' były ;)
Ale myślę, że już twórcy nie mają czym reklamować tych dodatków, mnie nie ździwiło, że będzie tyle ras w dwójce też było dużo,
EA myśli, że fani the sims nie pamiętają co było pare lat temu ;)
To mnie trochę denerwuje ;)

Karel13 20.07.2011 14:09

Chihuahua nie było! Musiałem robić sam... Już to gdzieś pisałem :).

Ejak 20.07.2011 14:24

Karel13: Nie gadaj głupot na temat kotów. To są typowe stereotypy, to co powiedziałeś jest równie głupie jak bzdura o tym, że koty śmierdzą rybami.

Mam nadzieje, że będzie koń holsztyński

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:12.