![]() |
Odp: Nabór na redaktorów
witam mojego następce! :D
|
Gratulacje :)
Ja miałam lenia i nie wysłałam swojej pracy, bo nawet jej nie zrobiłam :P Mam jednak pomysł z nowym działem w gazetce, coś w stylu dawnego "Ciocia Chryzia radzi", które było póki Chryzia nie odeszła :( Choć nie wiem, czy umiałabym ją zastąpić :P |
Rudziu, napisz artykuł próbny i się oceni ;)
|
eyy, ruda próbuj! za to się nie płaci, no chyba że będzie mega zły, to wtedy każdemu z załogi po złotydwaściacztery! ale Tobie to nie grozi :)
|
Pisz, pisz! Przynajmniej będę miała okazję popracować z Tobą nad przecinkami przed "że" :P
|
To, co napiszę tyczy się nie tylko Rudej:
jeśli chodzi Wam po głowie jakikolwiek pomysł na nowy dział nie bójcie się go wysłać. My naprawdę nie gryziemy ;) A nuż może nam się spodoba, zaakceptujemy go i będziecie szczęśliwymi członkami naszej ekipy :P A jeśli już coś nam się nie spodoba, odmowę załatwimy dyplomatycznie :D Także czekam...moja skrzynka duuuużo pomieści xD |
Ok, ok, spróbuję napisać coś w stylu Cioci Chryzi i wyślę artykuł próbny ;)
Postaram się zrobić to jak najszybciej :P @down: wolę się za to zabrać od razu, bo jak ogarnie mnie leń to znowu nic z tego nie będzie xD |
Tego działu nikt Ci nie odbierze, więc nie musisz aż tak mega się spieszyć :)
|
Poszukujemy osoby kreatywnej, pracowitej, umiejącej pracować w grupie, rzetelnej i odpowiedzialnej do działu Trudne Sprawy. Obecnie tym działem zajmuje się Meryam i poszukuje kogoś do pomocy :)
Wzór zgłoszenia: Nick: Artykuł próbny: Zgłoszenia należy przysyłać na mojego PM. |
Wciąż poszukujemy kogoś do działu Trudne Sprawy. Dodatkowo zwolniły się działy: TSP on TOP i Polecane Dodatki TS2.
Zapraszamy do przysyłania swoich zgłoszeń :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:33. |