![]() |
Odp: 4 Pory Roku na pewno będą!
16.11.2012? No to jeszcze szybciej, niż myślałam:) Hurra! Teraz tylko czekać na jakieś konkretne info odnośnie pór roku.
|
Wcale się nie zdziwię, jak 4 Pory Roku będą ostatnim dodatkiem, a w 2013 zobaczymy The Sims 4
|
Coś mi się wydaje, że ostatnie dodatki (w tym 'pogodowy') będą zrobione już całkiem na odpiernicz, a czwórka będzie najgorsza ze wszystkich części.
|
Myślę, że na The Sims 4 jeszcze jest za wcześnie, zwłaszcza, że nie ma konkretnych doniesień odnośnie nowej gry.
Z resztą twórcy gry trzepią niezłą kasę na dodatkach do trójki, więc tak szybko z nich nie zrezygnują. |
Cytat:
|
SIMGURUDOTTY czyli osoba pracujaca nad 8 dodatkiem, umiesciła na swoim koncie na facebooku rozmazane zdjęcie z The Sims 2: Cztery Pory Roku... Czyżby coś zasugerowała?
|
Ktoś z EA, bodajże Graham zaprzeczył ażeby ona właśnie wraz z nimi pracowała :) także ona wrzuciła prawdopodobnie fałszywą okładkę niby-najnowszego dodatku, łączącego w sobie Podróże i CPR, ale niedługo potem ją usunęła.
|
Na niemieckim fanpage De Sims umieszczono zdjęcie z dopiskiem "Po deszczu przychodzi..."
http://i.imgur.com/g37q7.jpg Myślicie, że chcą w ten sposób zapowiedzieć 8 dodatek do simsów ? źródło: facebook.com (?) |
Jak dla mnie to zwykła fałszywka i na pewno nikt od EA tej fotki nie zrobił. Przecież widać, że użyte zostały przedmioty z dodatków, które już wyszły
|
Tak czy siak, mam nadzieję (bo to ona umiera ostatnia), że ten dodatek wyjdzie i to jak najszybciej. Nie miałabym nic przeciwko, żeby wyszedł na gwiazdkę ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:39. |