![]() |
Odp: Proste pytania i odpowiedzi
Ja mam taki problem.
Koniecznie muszę się dostać do "Masy Ludu" albo "Spinacza" w celu nakręcenia tłumu ludzi. Tylko pytanie: jak się tam dostać? Nie mam czasu żeby przechodzić ścieżkę kariery piosenkarza i dać tam występ, bo to zbyt długie. Jeśli zaś chodzi o pójście na występ jako gość, to z tym też jest problem bo od 1,5 simowego tygodnia nie było tam żadnych występów! Macie jakieś pomysły jak się tam dostać? :) |
Gdy wpiszesz testingcheatsenabled true możesz dowolnie podwyższać karierę sima, tak jak jego pragnienia... ^^
|
Albo wejść w obiekt jakimś miastowym Simem, jest co najmniej 2 mających maksymalny poziom karier - Yolanda Lemmon i gostek o nazwisku Cupp (jakoś tak). A wejść można zdaje się od 7 poziomu.
|
Lubie - niestety to nie działa. Simka miała najwyższy poziom kariery, lecz nadal nie mogła tam wejść. Podejrzewam, że jest coś takiego jak "ukryte" umiejętności, które nabywa się po dopiero danej liczbie występów ;)
Bindi - dzięki! Myślałem, że w mieście nie ma takich simów, a tu jednak są :) |
Po zdobyciu maksymalnego poziomu któreś kariery scenicznej na mapie odblokuje Ci się znacznik z popiersiem właścicieli tych lokali. Musisz trochę poćwiczyć sztuczki, śpiewanie (zależnie od zawodu) gdyż mimo maksa kariery możesz wypaść na castingu źle. Gdy właściciel się zgodzi na występ masz ustaloną godzinę do dania występu. Wtedy właśnie masz dostęp do tego nie króliczego środka parceli, oraz do sceny :)
Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem :) Gingers: Czytaj ze zrozumieniem. Gio wyraźnie napisał, że nie chce przechodzić kariery piosenkarza i szuka alternatywnego sposobu. |
mam najwyzszy poziom kariery, jeśli chodzi o piosenkarkę. Nadal nie mogę występować w tych lokalach o których mowa wyżej. Nie aktywna jest opcja przesłuchania. Może trzeba odbyć ileś tam np koncertów, żeby móc tam wystąpić ? ma ktoś jakiś pomysł jak tam wystąpić ?
|
A ten poziom Sim zdobył normalnie, czy kodem? Sposób z kodem nie działa, więc może w tym tkwi problem? Lub masz jakieś nieaktualne mody?
|
Wysyłane Simy zapisywane są w folderze "Exports" i za każdym wysłaniem Sim waży więcej. Na bank nie bierze ze sobą rekwizytów itd, bo to osoba "odbierająca" Sima tworzy mu scenę.
|
nie mam modów wogole, fakt troche czitowałam ;p moze mi sie jescze odblokują te miejscówki do śpiewnia ;D ?
|
Też nie mogłam brać udziału w koncertach w zamkniętych miejscówkach. Ale wczoraj simka rozdawała autografy pod Masą Ludu i jak kliknęłam na budynek pojawiła się opcja " wezwij właściciela" Wyszedł przez drzwi i wtedy mogłam zgłosić się do przesłuchania i mam zaplanowany tam koncert ;) Więc może spróbuj w ten sposób, a nie z podglądu mapy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:04. |