![]() |
|
Odp: Historie by myrtek98
ten ostatni " odcinek" jest bardzo ciekawy i smutny zarazem. nie powiem, miałaś mega ciekawe plany dla Ali i Roba, nie nudziłoby im się na pewno =D
a te zdjęcia... jak zwykle mega! Faye i Eric to ich kopie : o |
Odp: Historie by myrtek98
nie nie nie nie :( kurde, tak lubiłam Alice i Roberta.. koszmar:(
|
Odp: Historie by myrtek
Ta historia jest lepsza niz Zmierzch, Harry Potter itp! dziewczyno, masz mega talent! do wydania nowego dodatku jeszcze kuuuupa czasu, zrob jakas mini historyjke dla zabicia czasu ;DD proooooooossssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiimmmmmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyy! ;)
|
Boże, dużo bym dała, żebyś znalazła zapisy i kontynuowała opowieść, była cudowna!
Jesteś boska, masz wielki talent, czekam na kolejną rodzinę :) |
Nie no,czekam tu na następny odcinek,niecierpliwa jestem.
Kto chce następny odcinek,pisze ja !. XD http://media.tumblr.com/tumblr_m5z82gHMt31r4zgzp.gif |
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, pierwszy odcinek powinien pojawić się w drugiej połowie września, tak więc zapraszam serdecznie na "premierę" :) |
No Myrtku, czekamy gorąco na Twoje piękności i gentelmenów których napewno masz w zanadrzu mnóstwo :) Napewno będę oglądał :)
|
Odp: Moonlight Falls by myrtek
Myślę, że czas podjąć krok, który bałam się wykonać przez bardzo długi czas.
Zatrzymywała mnie tu, nie oszukujmy się, wygoda i żądza "chwały". Wielki powrót = wielki rozum w głowie Od dawna i tak wszyscy wiedzieli, że "Moonlight Falls" to Fotostory z dziale OJSG. Dlatego przestałam trzymać się kurczowo tego działu... po prostu działać w nowym, bardziej adekwatnym do całej mojej twórczości. :smile: Przenoszę opowieść o Faye Morgan. Pisze to, żeby czytelnicy pewnego dnia nie byli skołowani "gdzie jest ten temat?" Nie ma co tu się rozczulać. Po prostu dzięki za czytanie. :) Cześć i czołem! :redface: :closed2: |
Odp: Losy Alice Yovovic by Myrtek
Przeczytałam całą historię Alice Yovovic i muszę przyznać, że bardzo mi się spodobała :) Utrzymana w klimacie Timb Rider i Pan i Pani Smith :)
Robert to jeden z najładniejszych simów, jakie widziałam ever :) Cieszę się, że mimo problemów z savem potrafiłaś jako tako dokończyć historię. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:51. |
|