![]() |
Odp: Kwjat Kalafjora
Ja po prostu nie umiem grać w trójkę. Nawet jeśli zechcę, to jak już gram nachodzą mnie myśli typu: "ej a czemu tu tego nie ma? w dwójce było", "lol ta interakcja wygląda tak jak w dwójce" albo "o szkoda, że nie można zrobić tego czy tamtego". Zbyt wiele mi tam brakuje, poza tym w dwójce jest realniejsza kolorystyka ^^
Troszkę zeszliśmy z tematu... Kalafjor nie obrazisz się? :redface: |
Powiedzmy, że nie zgłoszę raportów. ^^
Tymczasem zapraszam resztę do komentowania. |
No trochę zeszliśmy :P Jeżeli mogę jeszcze dodać coś w związku z trójką to powiem tyle, że masz racje, i w dodatku jest strasznie droga, i ma takich plastelinowych tych simów :| Dobra, żeby nie było, kalafjor, proszę, nie zniechęcaj się ;)
|
Cytat:
Witam po długiej nieobecności spowodowanej różnymi czynnikami - ważnymi i ważniejszymi, no mniejsza o to. I nadrobiłam temat, bo spodziewałam się u Ciebie różnych ciekawych historii. Oczywiście nie zawiodłam się. :) Zabawnie u Ciebie, tak normalnie, miło - fajnie i lekko się czyta. Świetne zdjęcia! Co do samych historii - mam wrażenie, że Martynka odwali jeszcze jakiś numer, a wręcz trochę obawiam się o zdrowie (i może życie?) Cecylii... Być może ten pożar to sprawka Martyny? :> Zazdrosna kobieta jest bardzo niebezpieczna i nieobliczalna ;) Ciekawe, jak rozwiąże się ten wątek z ciążą. Trzymam kciuki za Cecylię, mam nadzieję, że poradzi sobie z przeciwnościami. Zadziwiła mnie bardzo przemiana Zuzi, nie była ona moją ulubioną bohaterką, o nie, wręcz przeciwnie... A tu proszę, niespodzianka. Chyba nam w końcu Zuzanna dojrzała do związku. To dobrze. Nikt nie powinien podążać przez życie sam. No i Marta ma teraz oboje rodziców, to też ogromny plus tej sytuacji. Mam nadzieję, że Zuzia nie wywinie jakiegoś numeru Sobkowi ;) Btw. zachowanie Zadeckiej na ślubie jakoś mnie nie dziwi, zastanawia tylko, co takiego utrzymało ją w miejscu i powstrzymało przed okładaniem pary torebką, gdy się całowali xD Podejrzewam, że Ludmiła ją mocno trzymała :D Ehh, fajnie, póki co jest sielsko i anielsko u każdej z rodzin. Ciekawe, co wymyślisz, bo mam wrażenie, że tak różowo długo być nie może ;) Pozdrawiam. |
Cytat:
Cytat:
Twoje historie są pełne humoru i mimo, że na początku nie mogłam się do nich przekonać chyba zacznę subskrybować wątek.Ciekawie, trochę denerwuje mnie wątek Mazurków(Macierzanków), wolę Hoffmanów. Czekam na więcej. :) |
czas ponadrabiać zaległości więc może i ja się dorzucę ;)
trochę się opuściłam w komentowaniu, ale cieszę się, że mało mnie ominęło bo szybko nadrobiłam :P pierwsza sprawa: TO zdjęcie jest przepiękne, mogę na nie patrzeć godzinami! <3 druga sprawa: tekst z mydlinami mnie powalił :D od razu zobaczyłam swoją simkę, która podczas ślubu miała tak samo xD palący się kominek? właśnie za to kocham dwójkę, ten nieprzewidywalny zwrot akcji :D Zadecka na ślubie? :O teraz to jestem w szoku, jeden z moich simów ostatnio ciągle obrywał od niej po głowie torebką :D i trzecia sprawa (:D): akcja fajnie się rozwija, ciekawi mnie wątek z ciążą Martyny, choć podejrzewam, że będzie mieć dzieciaka z kimś innym :> czekam na ciąg dalszy ;) |
Mydliny z rąk zawsze spoko ! :D
I znowu ślub, uwielbiam śluby :3 Panny młode ślicznie wyglądają. Fajnie, że jedna uroczystość tradycyjnie (z rozbrajającymi gośćmi, który nie widzą sukni panny młodej xD) a druga cichutko, no ale tak czy siak to ważne wydarzenie :) Nie zniechęcaj się,pisz i twórz to wszystko nadal :) |
No, teraz we właściwym miejscu... xD
Cytat:
Fajnie, że Jacek i Cecylia się zeszli jak trzeba :> Jeee, jest ślub <333 Nawet dwa :D Na tym zdjęciu Cecylia wygląda straaaasznie :D Jakby była jakimś wampirem czy coś! :D Czekam na więcej :> |
Witajcie!
W tym poście nie idę do Was z odcinkiem. Chodzi o to, że dwie historie się rozwiązały i nie mam teraz ochoty na zabawę z Hoffmanami i Zuzią. Nie chcę Was zaniedbywać, dlatego proponuję rozpoczęcie opowieści z Akademii. Studentami ostatnio więcej gram. :) Są chętni? |
Może być ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:49. |