TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Cztery Pory Roku - pierwsze informacje wyciekły do internetu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63779)

Hefalump 05.08.2012 18:06

Odp: The Sims 3: Cztery Pory Roku - pierwsze informacje wyciekły do internetu!

Najwyraźniej nie zwracasz uwage na szczegóły, a brak szczegółów tlumaczycie: "ASDFGH Komputer mi sie spali, dobrze jest!"
Ja jestem aczkolwiek wymagającym graczem :)

Lubie 05.08.2012 18:37

Stephenowa
Cytat:

Napisał me ?
* sim automatycznie będzie używał parasoli gdy zacznie padać, bądź wyjdzie na zewnątrz, gdy już pada

Jeżeli sim ma parasol w wyposażeniu, wyciągnie, jeżeli nie ma to chyba raczej jasne, że nie wyciągnie. A dzieci taplały się w kałuży bez nich, bo to chyba raczej lepiej wygląda... A na gameplayu (ostatni czat) dziewczynka nie miała parasola jak padało, bo "chcieli, by trochę zmokła" (dosłownie tak odpowiedzieli na jedno pytanie na twitterze. :O)

Stephenowa 06.08.2012 07:55

Okej. Wybacz, nie jestem na bieżąco z gameplayami. Już rozumiem, dziękuję za wyjaśnienie jak dla głupiej. :)

nmin 06.08.2012 10:20

Pewnie zmoknięcie będzie wywoływało negatywny nastrójnik albo nawet przeziębienie :)

Pink Panther 06.08.2012 13:56

Tutaj jest dużo o nowym dodatku: <> ;)

TheSimka3 07.08.2012 08:39

Podejrzewam, że z parasolką będzie tak jak z laseczką dla starszych osób z dodatku Pokolenia ;). Mnie nie obchodzi ilość błędów, jakość dochodzących przedmiotów, po prostu chcę wreszcie zmianę pogody w simsach :P. Jestem tylko ciekawa co do Simowej ''Gwiazdki''.

Horsez 07.08.2012 10:01

to tak jak trochę The sims 2 cztery pory roku+ czas wolny+ akcesoria na święta:)
Nie ma co postarali się:D

Psychosis 07.08.2012 10:10

Myślę, że dodatek wprowadza wiele fajnych funkcji do gry. Ślicznie wyglądają simowie pod parasolami, bardzo podoba mi się też opcja wiosennych festiwali. Dzieci szukające jajek wyglądają uroczo! I te drzewa, jakby rodem z kraju kwitnącej wiśni. Myślę, że gdybym miała wybierać 2 dodatki w które bym się zaopatrzyła przy zakupie TS3, byłyby to zwierzaki i CPR. ;)

anie_1981 07.08.2012 11:07

Na gameplayu w chacie z twórcami gry, była pokazana parasolka w wyposażeniu Sima.

Chloé 07.08.2012 11:31

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1562479)
Tutaj jest dużo o nowym dodatku: <> ;)

Świetny link i dużo informacji, dzięki!

2 nowe umiejętności, 2 nowe cechy i nowa praca dorywcza:

Cytat:

Chociaż nie ma żadnych pełnych nowych karier, jest praca dorywcza, którą mogą podejmować tylko kosmici, stając się „obiektem testowym” w ośrodku naukowym.
Kocham kosmitów.

Co tam Nie z tego świata, ja chcę 4 Pory Roku! Już, teraz, natychmiast :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:07.