TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Masz problem z przejściem jakieś gry? Napisz! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=6399)

Monitkowa 06.02.2007 21:07

A ja utknęłam w:
- Larry 7 (przy rundzie z dzbanuszkami) <-- no niech se pisze +18lat :)
- Harry Potter Komnata Tajemnic (gdzi jest skóra Boomslanga?)
- Rayman 2 i love this game :laugh: (Zatoka wielorybów - runda z wielorybicą)
- Pizza Connection 2 (Rio De Janerio)
- I.G.I. Project 2 Counter Strike (Igi I'm going in mam w małym palcu ale druga częśc to przekleństwo)

Camerio 07.02.2007 14:22

Survey: Aby zdobyć składniki, w grze stworzone są "mini-poziomy". Na końcu każdego tego poziomu, znajduje się dany składnik.

emily 07.02.2007 21:37

A ja nie moge przejść drugiego zadania w turnieju trójmagicznym w grze Harry Potter i Czara Ognia. Ktoś mi pomoże????

SuRvEy : Kiedyś grałam w HPiKT i zdobyłam skórke ale nie pamiętam jak

Camerio 27.02.2007 14:14

Cytat:

Napisał emily
A ja nie moge przejść drugiego zadania w turnieju trójmagicznym w grze Harry Potter i Czara Ognia. Ktoś mi pomoże????

SuRvEy : Kiedyś grałam w HPiKT i zdobyłam skórke ale nie pamiętam jak

Jak to nie możesz? Tzn., że nie umiesz dotrzeć do końca, bo giniesz, czy nie odblokowuje się następna lokacja? Jeżeli to pierwsze, to nie ma innego sposobu - musisz przynajmniej raz przepłynąć cały poziom. Cały czas trzymaj C i ciągle strzelaj urokami (X), gdy pojawiają się druzgotki nabijaj uroki właśnie w te wredne stworzenia. To bardzo proste, trzeba tylko odpowiednio w nie wycelować, co poznasz, gdy wokół druzgotka pojawi się koło. Gdy stworzenie wypluje już na ciebie to zielone coś, staraj się tego unikać. Jeżeli chcesz mieć dobry czas, radzę zbierać fasolki. Jak będziesz zbierać wszystkie fasolki, skrzeloziela i cały czas trzymać przycisk C (nie możesz też ani razu stracić przytomności), możliwe, że zdobędziesz nawet złoto, a razem z nim 3 tarcze! Jeżeli to drugie, to niestety, ale musisz zebrać 11 tarcz TT i przynajmniej raz przejść 2 zadanie. Tarcze TT porozrzucane są po wszystkich poziomach, bez problemu je zbierzesz. Pozdrawiam ;)

Edit: simek w temacie Harry Potter i Czara Ognia napisał coś, co może ci się przydać:
Cytat:

Jest karta na mniejsze obrażenia przy 2 zadaniu turnieju, ale wtedy musisz odkryć wszystkie statuetki smoków we wszystkich poziomach i ta karta podczas uruchomienia tego 2 zadania automatycznie się umieści, bo nie da się wybrać samemu

cysia 06.06.2007 13:47

Kody mi nie działają w Sacredzie. ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Dovelly 08.06.2007 19:23

A mi nie radze sobie z grą Hotel Giant

Darlene 08.06.2007 19:37

Cytat:

Napisał Dovelly
A mi nie radze sobie z grą Hotel Giant

W czym problem? o.O

Alatáriël 06.07.2007 20:34

Odp: buuuUUUuuu...nie umiem

Mógłby mi ktoś w punktach napisać prostą solucję do gry Harry Potter i Czara Ognia? Na razie chciałabym tylko do 3 planszy [chodzisz po wieżach Hogwartu (nie wiem, gdzie jest jedna statuetka smoka i jedna minitarcza ;()], 4 planszy [las(nie wiem, gdzie są wszystkie karty i te statuetki czy coś...)] i do 6 [łazienka prefektów(nie moge tego WOGÓLE przejść, całkowicie nie wiem, co robić)]. A do odblokowania kolejnego poziomu potrzebuje 3 tarcz : O Pomoże ktoś...? ;(

stagnacja 18.08.2007 21:49

Może ktoś wie, jak przejść w grze Harry Potter i Czara Ognia zadania Moody'ego pierwsze zadanie z błotoryjami? :( Mój czas to 4:13... nie mogę dobić do 3 minut! Może ktoś ma jakąś strategię? ;(
Z góry dziękuje za pomoc...
EDIT: I ktoś może wie jak w poziomie "Dachy Hogwartu" zdobyć Znikającą Kartę? I jak dostać się na środek tej wody z glonami... i wziąć tą dużą tarczę.

octavessens 03.08.2008 12:43

Fever trzeba zdobyć zaklęcie Herbiculus czy jakoś tak. ;D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:04.